- 13 Ağustos 2007
- 403
- 3
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayperincim maşallah allah nazarlardan korusun meleğini ve seni26+3 de 1.111gr dı benim meleğim....:) boyuda 35 cm olmuş .. beni hiç sormayın 14 kilo almışım .. :) napim artık...
Bugün kontrolüm vardı..Bebeğimi gördük eşimle..Dr çok beğendi prensesimi..hatları çok güzel sanırım güzel bir kız olacak dedi...23+3 deyiz bugün..Bugün itibariyle bebeğim 900 gr olmuş teyzeleri..Dr çok çok iyi dedi..Hamileliğin motivasyonu sanırım bebeğini ultrasonda görmek ve iyi olduğunu öğrenmek insan çok mutlu oluyor dimi..
23. haftanda 900 gr çok iyi maşallah :)
nazecim maşallah minik tombiş kızına allah nazarlardan korusun canımBugün kontrolüm vardı..Bebeğimi gördük eşimle..Dr çok beğendi prensesimi..hatları çok güzel sanırım güzel bir kız olacak dedi...23+3 deyiz bugün..Bugün itibariyle bebeğim 900 gr olmuş teyzeleri..Dr çok çok iyi dedi..Hamileliğin motivasyonu sanırım bebeğini ultrasonda görmek ve iyi olduğunu öğrenmek insan çok mutlu oluyor dimi..
nazecim maşallah minik tombiş kızına allah nazarlardan korusun canım
Bugün kontrolüm vardı..Bebeğimi gördük eşimle..Dr çok beğendi prensesimi..hatları çok güzel sanırım güzel bir kız olacak dedi...23+3 deyiz bugün..Bugün itibariyle bebeğim 900 gr olmuş teyzeleri..Dr çok çok iyi dedi..Hamileliğin motivasyonu sanırım bebeğini ultrasonda görmek ve iyi olduğunu öğrenmek insan çok mutlu oluyor dimi..
nazecim maşallah....
haftasına göre çok iyiii....
benimde kontrolüm pazartesi günü.....
16. haftamda 220 grdı....
20.haftamda sormayı unuttum....:uhm:
bende çok merakediyorum kilosunu.....CADIARZU
biz çoğu şeyini aldık kıyafetlerini....:teytey:
anakucağı fort bebe kanguru ve çantasını takım aldık
şimdi bakım ürünleri kaldı bide ateş ölçeri bide kuveti..::asigim::sm_cool:dance: