Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlerimizin resimleri

sara nurcum maşallah nazar değmesin ben kulaklarına su kaçırcam diye korkuyom pamuğa biraz vazelin sürüp kulağına koyuyorum :lepi:

bnde korkuyorum ancak artık alıştım kız

edhak allahım saglıkla kucagına versin ömürlü olsun

canım zeynep 29 mayıs doğumlu sanırım takvimde hata var bakıcam şimdi
kızın çok ama çok güzellllll

evet düzeltmişsin takvimini. ben de sevinmiştim aynı gün doğmuşlar diye:) senin kızın da çok tatlı bayılıyorum ona:) benim için öp kızını.

zuzicim resimdeki senmisin canım
nerelisin merak ettim
ayrıca tontiş kızının arıkıda merak ettim
saçlara bak ya bayılıyorum saçlı bebeklere

zuzicim resimdeki senmisin canım
nerelisin merak ettim
ayrıca tontiş kızının arıkıda merak ettim
saçlara bak ya bayılıyorum saçlı bebeklere

evet resimdeki benim. biz Kırgızistan'lıyız. (Orta Asya). kızımın adı Saikal. (iki anlamı var. 1. saf, temiz, pürüzsüz; 2. seçilmiş.) ben de saçlı bebekleri seviyorum, benim kzın saçı çok ince ve yumuşak olduğu için az gözükür. ama resimlerde güzel çıkıyor saçları.

evet canım galiba renkli gözlü olacağada benziyor ileride ama ne renk dersen bilemiyorum çünkü doğduğunda çok koyu birr lacivertti şimdi açıldı ve bazen koyu kara yeşil oluyor bazende masmavi çıkıyor lacivertte oluyor yani çok değişiyor ışıktan kıyafetinden......kilosu doğum kilosuna göre düşükmüş almıyormuş...:çok üzgünüm:
kilo almıyor diyordun maşallah kilosu iyi canım ya
kafaya takılacak gibi değil bence
çok da şeker renklimi gözleri

.....................................................................................................................

Son düzenleme:
maşallah zuzi kızına allah nazarlardan saklasın anne kız pek güzelsiniz :))

zuzicim inanılmaz sana benziyor
çok şeker maşallah.çok tatlı
ne güzelde gülmüş

kızlar enaltta çıkan linki kopyalamıyormuyduk
neden olmuyor ?????

ayy sevcecim kocaman olmuş maşallah
ilk hamilelik günlerini hatrlıyorumda zaman su gibi geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…