Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlerimizin resimleri

ayyy MAŞŞALLAHHHHH
Allahım tüm melekleri nazarlardan korusun kızlar Allah yavrularınızı sizlere bağışlasın hepsi melek gibi

öyle sabırsızlandımki şimdi, bende kızımı çok merak ediyorum ve biran evvel sağlıkla kavuşmak için deli oluyorumm

canım az kalmış seni görünce kendi hamilelğim :CüvCüv:hihoyyytaklıma geldi:1rolleyes: tam doğuma 1 haftam kalmıştı 38 hft.doğum yaptım bende ............:uhm:dr.dedi ....kuzum benim

mevlüt resimlerimiz

yaaaaaaaaa hepsi çooooooook tatlı....Allah analı babalı büyütsün...nazarlardan korusun hepsini

ama ben özellikle bu kıza bittimmmmmmmmm....maşşşalaaaahhhhh

ben daha evli bile değilim.....:çok üzgünüm:

kızım zeynep ve ablamın 5 aylık oğlu efe

banyo sonrası konusunda bizde kusur kalmıyalım demi ama

bebeğin çok tatlı sevce maşallah Allah nazarlardan korusun ama o son fotosunda oturuyo gibi çıkmış ya bakamıyorum ona benim kızımı kim kucağına alsa yüreğim hopluyo oturtcaklarmı diye o resmide görünce ayyyyy oturuyomu yoksa:çok üzgünüm: demişim kocama.Oturmuyo demii:1no2:

evimizde degiliz anneannemizdeyiz o yuzden eski usul yapyoruz legen kullanıyoruz :roflol:

bunlarda benim miniklerim... bebişim yok ama yiğenlrimin resmi... onları çok özlüyorum çok

[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…