• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlerimizin resimleri

bebeğin çok tatlı sevce maşallah Allah nazarlardan korusun ama o son fotosunda oturuyo gibi çıkmış ya bakamıyorum ona :( benim kızımı kim kucağına alsa yüreğim hopluyo oturtcaklarmı diye o resmide görünce ayyyyy oturuyomu yoksa:çok üzgünüm: demişim kocama.Oturmuyo demii:1no2:

canım arkasına destek koyunca oturabiliyo ama tabiki uzun süre değil :))
ben okadarda korkmuyorum artık ilk başlarda birilerine verince kızıma zarar verecekler diye çok korkuyordum ama artık büyüdüler 10 yaşında yeğenim var ona bile veriyorum artık

ecrin0026zx1.jpg

teşekkür ederim canımm benim saol senin kızında çok datlu maaşallah elbiseler çok yakışıyor özelle maaşallah onlara maaşallah hepsine

ayy bu sürüngen kim allahım hiç tatlı degil :dilcikar: :roflol::roflol: ayyy şaka şakaaaaaa nur topu maşallahh allah hayırlı kılsın inşallah

canım arkasına destek koyunca oturabiliyo ama tabiki uzun süre değil :))
ben okadarda korkmuyorum artık ilk başlarda birilerine verince kızıma zarar verecekler diye çok korkuyordum ama artık büyüdüler 10 yaşında yeğenim var ona bile veriyorum artık

sevce senin kızla benim kız aynı gün doğmuş. (2 ay 3 hafta 6 gün yazıyor ikimizin de alttaki ticker'de:)) 28 mayısta mı doğum yapmıştın?

sevce senin kızla benim kız aynı gün doğmuş. (2 ay 3 hafta 6 gün yazıyor ikimizin de alttaki ticker'de:)) 28 mayısta mı doğum yapmıştın?

canım zeynep 29 mayıs doğumlu sanırım takvimde hata var bakıcam şimdi
kızın çok ama çok güzellllll

Back