bebişlerimizin kahvaltıları???

canım sıcak suyla yaptıgın ıcın erıyo kaynar suyla yap

canım ben hep normal peynır koydum akşamdan suya koyuyorum butun tuzu cıkıo onun daha saglıklı oldugunu dusunuyorum

tahini doktora sormayı unutmuştum başlasammı bende pekmezle karışıkmı veriyosunuz?
mehtap bu saydıklarının hepsini karıştırıp veriyomusun yoksa hergün çeşitleri değiştiriyormusun?

karıstırıp verıorum genelde hergun aynı ama bazen maması olmuyo bazen devam mamasıyla bebe buskıvı verıorum bellı olmuyo ama genelde standart 1 yasından sonrada tek tek vermeye baslıcam alıssın dıe

Benim kahvaltı tariflerim

1- 60 cc suya 2 ölçek sma 2 , 2 tatlı kaşığı yeşil labne(arada yumurta sarısı ) , 1 çay kaşığı tereyağ,bir çay kaşığı pekmez , 5 adet bebe bisküvisi

2-60 cc suda 2 adet kuru kayısıyı küçük küçük doğrayıp kaynatıp kayısıları çıkardıktan sonra içine yukarıdaki saydığım gıdalar

3- 100cc suya 1 adet bebek ekmeği 1 çorba kaşığı tahıllı kaşık maması , 2 tatlı kaşığı labne , 1 çay kaşığı tereyağ , 1 çay kaşığı pekmez (bu daha tuzlumsu oluyor siğerine göre)

kızlar ben devam mamasıyla sulandırıyorum bu sayılanları
ama süt pekmezi öldürüyor ya
içindeki peyniri de etkiler mi
yani pekmezi ayrı mı versek

Arkadaşlar çocuğun damak tadı da önemli.benim bebeğim 7 aylık ve de sıvı olarak sevmiyor kahvaltıyı.ben de bisküvisini fazla koyup katı yapıyorum ve muhallebi gibi yiyor.İçine de labne peyniri,tereyağı,yarım yumurta sarısı,pekmez,bisküvi ve 2 ölçü mama koyuyorum.

benimkide tam tersi yediği herşey pütürlü bile olsa sulu olacak muhallebi kıvamını hiç sevmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…