Bebişlerimizi Yeni Öğrendik.. Bizde Mayıs 2017 Annesiyiz;))

Bendee varım muhtemel doğum 6 mayıs gözüküyor.Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin

Bende Mayıs 21 gorunuyor mide bulantısı olan var mı neler yapıysnz ben ulan kullanmaya basladım;((

Merhabalar benim sat 8 ağustos 9 haftalık olduk biz yarın kontrole gideceğiz minigim için heycanlıyımmm :)

Merhaba kızlar bende mayıs 2017 annesi olacağım inşallah. :) 11.hafta içine gireceğim mide bulantım 2 gün önce başladı 2 gündür çıkarıyorum 3.aydan sonra geçer derlerdi benim yeni başladı

Kızlar bende de gereksiz bibulantı var sürekli bişe yemek istemiyorum ana kusmuyorum da yalnız gece uykularım bile bulantıdan bölünüyo

ıns.. canım benımde aynı oldu sonrada goguslere etkı oluyor test yapmadan bıldım aslıdna ve hemen yaptım :) bebegımız gelıyor ınssss senınde pozıtıf cıkar

Kızlar bende de gereksiz bibulantı var sürekli bişe yemek istemiyorum ana kusmuyorum da yalnız gece uykularım bile bulantıdan bölünüyo
benımde arada ole oluo. bı bakıyorum cok ıyıyım bı bakıyorum tam tersı ama sonra dıyorum yavrum benım bebegım olacak:) falan dıyorum ama 51 kılo ıdım 49 oldum uzuldum bebegım ıcın zorlada yenmıyorkı ıyı oldugum gunler acayıp cok yıyorum::)

Bende kilo vermişim ama sonra kat kat alıcaz bunları :)))

Bende kilo vermişim ama sonra kat kat alıcaz bunları :)))
haftada 2-3 kılo alacakmısız 6-7 aydan sonra.alan arkadaslarım var, böyle söylediler. aman allahııımmm :) :) :) şuan 2 kılo almısım ama tabı kendıme bebege faydası yok suan alınan kılonun. ama artık 3ay bıtıyor bebege çalışacak yedıklerım hep daha çok :)

slm kızlar. geçen hafta perşembe günü ikili test yaptrdım. ultrasonografi sonuçları normal çıktı ama hala kan sonuçlarını bekliyorum. umarım o da güzel çıkar. sizler yaptırdınız mı? sonuçları kaç günde aldınız? bir de bebişinin cinsiyetini öğrenen var mı? geçen cumartesi doktor kontrolünde %70 kız demişti ve 5 gün önden gidiyordu, perşembe ikili testte başka bir doktor ben ihtimali arttırıyorum 85-90 yapıyorum dedi ve bu sefere 1 gün önden gidiyordu:) hayırlısı olsun inşallah

Merhba kızlar bişey sorucam karnı kaşınan varmı aranizda benim çok kasiniyo doktora da pazartesi gidicem doktorum şehir disindayms

Merhba kızlar bişey sorucam karnı kaşınan varmı aranizda benim çok kasiniyo doktora da pazartesi gidicem doktorum şehir disindayms
olmazmııııııııı ben akşamları yaşlı kıro adamlar gibi göbeğimi açıp kaşıyom cart cart. eşimde bana bakıyo Ayrıca benim hıçkırığım da var. hem hıçkırıyorum hem kaşıyorum. Acayip akşamları hıçkırık başlıyor bende ara ara ama. hıcck hıcck hıcck dolanıyom evde.

sakın kaşıma karnını o kasıdıgın her yer çatlat oluyor ve dogumdan sonra kalıyor gitmiyor. sadece avcunun içiyle kasıntıyı almaya çalış

Ay bendede hickirik var midemden saniyodum:)

Ay bendede hickirik var midemden saniyodum:)
hahahah yok tatlım bende de var. çok komik ya. ben baktım neden oluyor diye bebek baskı yapıyormuş diyaframa ondan hıçkırık oluyormuş. bende 10 gündür var yada 1 haftadır fılan ole bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…