• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerimizi Yeni Öğrendik.. Bizde Mayıs 2017 Annesiyiz;))

merhaba benim sat 26 temmuz.iki kere evde test yaptım pozitif çıktı. ama bugun dra gittim kese görünmedi sizin göründü mü?

kızlarr günaydın, dün bende yerleşme kanaması oldu, kahverengi lekelenme şekilnde, regl günüme de daha 11 gün vardı,
dün baya bir kasıklarda belimde ağrı oldu , çok mutluyum şuan =) allahın izniyle testte de çıkarsa hemen eşime ve ailelerimize müjdeyi vereceğim , darısı isteyen herkesin başına inşallah

Ben de reglim 3 gün geçtikten sonra hamilelik testi yaparak yeni öğrendim. Heyecanla kan testi de yaptırdım. Beta hcg 650 civarı çıktı. Henüz doktora görünemedim. İnşallah herşey yolundadır. Ben de 2017 Mayıs annesi olacağım inşallah.

kızlar ya bende dün akşam kan testinde öğrendim bugün sabah da kese göründü ama dün akşam ki kan testinde değer 2361 çıktı son adet tarihi 29 Temmuz yani 5 haftalık aşağı yukarı sizinkiyle neden bu kadar fark var anlamadım :/

Benim de sat 29 Temmuz. Dün 4. Beta Hcg testimi yaptırdım. 2858 çıktı. Herkese göre değişiklik gösteriyor rakam. Önemli olan 48 saatte en az %66'lık artış göstermesi

Bende Allah nasip ederse mayıs annesiyim çarşamba günü öğrendim gebe olduğumu beta hcg 784 dü cuma günü de bu değer 1.536 ya yükseldi fakat doktor hafta içi gel kese oluştu mu ona bakacaz dedi merakla pazartesi gününü bekliyorum

Bende varim. Sat 2 agustos . 25 agustosta bhcg 247 cikti. Cumartesi kesemizide gorduk. Kalp atislarini merakla bekliyorum. Allah hepimizim bebislerini saglikla kucagimiza almak nasip etsin insallah

Back