• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebişlerimizi nasıl uyutuyoruz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Suko

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2006
1.711
12
683
Kızlar bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz ya da onlar nasıl uyutulmayı tercih ediyorlar benim kızım aspiratör altında ya da memede uyuyor:sm_confused: iyimi yapıyorum bilmiyorum ama bakalım ilerie ne yapacağız?naniknanik

Selam canım benim oğlum ayakta sallamaya alıştı öyle uyuyor arada ana dizinde de uyuyo memede uyuduyğu zamanlarda oluyor.

benim kızımda ayakta sallamaya alıştı iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama uyutmak için başka çare bulamadım artık..bazenleri emerken uyuyo bazenleride göğsüme yatırıp gazını çıkartmaya çalışırken uyuyua kalıyoo..

gündüz ayağımda sallıyorum.ama çok uykusu varsa yatağına koyuyorum kendi uyuyor tv izlerken.akşamda hemen uyutmam gerekirse ayakta yoksa yatağına koyuyorum uyuyor.

Eee kimse kucağına sallamıyor mu? Ben kucağıma uyutuyorum ama bence ayakta sallakmak daha iyi (bizim babamız çok bilmese bende sallayacağım) çünkü hem kollarım hemde belim ağrıyor kucağımda sallarken. Çok uykusu varsa nadiren kendi kendine yatağınsad uyutuyorum. Bu arada Şükran senin bebeğin ne kadarlık oldu. Biliyorsun bizimde gece uylku problemimiz var kırkı çıkınca geçer diyorlardı 50 günlük olduk biraz daha düzeliyor sanırım. Akşamları hatta gece desek daha doğru olur, banyo yaptırıp masaj yapıyorum biraz uyumaya başladı.

Edacım benim bebişim perşembe günü 7 haftasını dolduruyor ancak gece uykuları çok düzensiz bazen tüm gece uyumuyor bazen 2 saat bazen 3 saat uyuyor şöyle bir kesintisiz uyuduğunu ya da kendi kendine uyuduğunu daha hiç görmedim bence de en iyisi ayakta sallamak ben de ona alıştırsam iyi olur aslında en az yorucu olanı bence annanesi sürekli kucağında uyutuyor bizim kızı aspiratörün altında ben de arabada uyutmaya çalışıyorum ancak uykusu o kadar hafif ki en ufak birşeyde uyanıyor bakalım bugün eşim buzuki orhanın cdsini aldı bebekler daha kolay uykuya dalabiliyormuş ve daha huzurlu oluyorlarmış inşallah işe yarar
Bu arada bebeklerinize hiç muskat verdiniz mi bir başka deyişle hindistan cevizinin küçüğünü ben akşam sütüme karıştırıp verdim kaşıkla bir üç saat uyudu en azından
Kızlar sizin bebişleriniz de uyurken çok ses çıkarıyor mu bizim ki o kadar çok ses çıkarıyor ve geriniyor ki bazen kendi sesine uyanıyor

ben prensesimi yattığı yerde uyumaya alıştırdım.maşallahı var kızımın sallanmadan uyuyor.
şükocum benim bebeğimde öyle uykuda çok ses çıkarıyor.

bizim kızımız hep memede uyuyor alışkanlık yaptı uyuyacağı zaman çığlığı basıyor ağzına alır almaz uyuyor emmiyor bile kokusu yetiyor galiba :D yada emdikten sonra dizimde yatırıyorum karnına baskı yapıyor rahatlıyor ozaman uyuyor hoş daha 28 günlüğüz en küçüğünüz bakalım ileride değişecek mi.... :)

Bende kendi kendine uyusun diye uğraşıyorum ama basıyor yaygarayı, şimdi yatağına yatırdım nazlı nazlı ağlıyor, kolik cd.sini açınca sustu dikkat kesildi. Ben bu cd. ile tanışalı 3 hafta oldu, çok delirmediği sürece işe yarıyor. Şimdi sustu uyuklamaya başladı. Salla salla nereye kadar zaten. Bu arada Şükran ben muskatta kullanıyorum, doktorum gaz çıkarmasına yardımcı olur kullanabilirsin dedi.

Dün akşam kızım aralıklarla da olsa uyudu Allaha şükür :nazar:ama o kadar uykusuz olan annesi bendeniz gözüme uyku girmedi deli oldum:kızgın: yatakta bir o tarafa bir bu tarafa döndüm durdum ne güzel işte kızım uyuyor ben niye uyuyamıyorum anlamadım babamız dün gece Trabzondaydı ondan mı acaba demek ki beni uyutan onun horlamalarıymışsırnaşık şey

Bende kendi kendine uyusun diye uğraşıyorum ama basıyor yaygarayı, şimdi yatağına yatırdım nazlı nazlı ağlıyor, kolik cd.sini açınca sustu dikkat kesildi. Ben bu cd. ile tanışalı 3 hafta oldu, çok delirmediği sürece işe yarıyor. Şimdi sustu uyuklamaya başladı. Salla salla nereye kadar zaten. Bu arada Şükran ben muskatta kullanıyorum, doktorum gaz çıkarmasına yardımcı olur kullanabilirsin dedi.

cd yi nerden buldun.olurya ilerde ihtiyacımız olursa aramayalım.normal müzik marketlerde varmı

kızlar bebişimin kırkıda cıktı ama hala gece uyku düzeni oluşmadı tam olarak ne zaman olacak zombiye döndüm

Ayaklara kuvvet kizlar valla salla salla salla..
kizim sayesinde annem babam ablam kardesim esim herkez ayakta sallamayi ogrendi
annem uc cocuk yaptim bi keren ayakta sallama bilmiyorum diyor
ne yapalim torun ogretti size:)))

Gonca bende 40 ından sonra düzeleceğine inanmıyordum. 41. gün mucize bekleme ama gerçekten bebek biraz daha sakinleşip birazda uyumaya başlıyor.

Merhabalar Anneler Benim Bebeğim Kendisi Uyuyo Bişey Yapmama Gerek Yok Uykusu Gelince Kendiliğinden Uyuyo

Kızlar bebişlerinizin uykuları ne alemde bizimki bu aralar çok sık uyanıyor ki sanırım dişlerden sürekli benim yanımda yatmak istiyor beşiğine koyuyorum hop yvarlanarak bizim yatağa geliyor çok komik yaaa bazen de gövdesinin yarısı bizim yatakta yarısı beşiğinde uyuyor yaramazzz

benimkide cok slk uyaniyor gece biraz mama verince tekrar uyuyor ama bir saat uyanik kaldigida oluyor oyuna dokuyor isi sinir oluyorum gunduzleride fazla uyumuyor 45 dk falan uyuyor bazen 1.5 saat ozaman cok mutlu oluyorum :))

Back