Bebişleri yüzüstü yatırıyor musunuz ??

cicibisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
2.882
3
38
Hanımlar malum gece uykuları düzensiz çoğu bebişimizin..
Benm oğlanda 2-3 gündür gece uyumayı unuttu :bbo: ama gündüz gözünü açmıyo nerdeyse.. Geçenlerde eşimin teyzesi gelmişti,yüzüstü yatır ara sıra dedi yatırdık ve oğlum çok rahat yattı..tabi bu gündüz vaktiydi..o günden beri hiç yatırmamışdım yüzüstü,bugün oğlum karnı tok altıda temizken biraz huysuzlandı yatırdım ve o an kesildi sesi,hemen daldı uykuya..ama tabi gözüm hep üstündeydi..Sizler bebişleri yüzüstü yatırıyomusunuz,özellikle geceleri merak ediyorum..
Teşekkürler şimdiden herkese..a.s.

şekercim ben devamlı yatırıyorumm ama öle uzun değil max 1.30 saat geceleri çok rahat ediyo öle yatnca bide öle yatarken sırtını ovdunmu ohh deymeyin dora paşanın keyfine zemuszemus

şekercim ben devamlı yatırıyorumm ama öle uzun değil max 1.30 saat geceleri çok rahat ediyo öle yatnca bide öle yatarken sırtını ovdunmu ohh deymeyin dora paşanın keyfine zemuszemus

Ayy geceleri cesaret edemedim bende işde..aynen benim minik sıpada sırtını ovunca pek bi keyifleniyoo kaydirigubbakcemile2

şekercimm daha dönemez edemez zaten yüzü yan bakıcakk kafayı düzeltemez ki tehlike yaratsın relax ol ben yatırıyom çok rahat ediyo en azından uyuyoo :))

şekercimm daha dönemez edemez zaten yüzü yan bakıcakk kafayı düzeltemez ki tehlike yaratsın relax ol ben yatırıyom çok rahat ediyo en azından uyuyoo :))

valla yaa uyusundaa..yine tetikte yatarm bu gece denicem bakalımm..bide ben hep öğle saatlerinde banyo yaptırıydum bugün gece yaptırıcam bakalım uykusu nası olcak CADIARZU

süper oluyo akşam banyo yaptımıı gece bi müddet deliksiz yatıyo ben 10 gibi yıkıyomm gece 3 e kadar en azından deliksiz oda uyuyo ben de tabi 10 yıkandımı yatması 11 i buluyo ama dleiksiz 4 saat uyku süper oluyo

kızz niye kimsesizsinn ben varım kızlar varyaa öle yapma canım benim üzme kendini neden kimsesiz yazıyonn bakim sen :uhm:

bana doktor tavsiye etmişti bu şekilde yatmasını yüzüstü yattığında karnı ısındığı için daha kolay gaz çıkartır dedi üstelik en rahat yattıkları pozisyonmuş ben gündüzleri bu şekilde yatırıyorum ama artık kafasını kaldırıp diğer yöne çevirebiliyor kafasını kızım o yüzden sürekli nöbetteyim o öyle uyuyunca

süper oluyo akşam banyo yaptımıı gece bi müddet deliksiz yatıyo ben 10 gibi yıkıyomm gece 3 e kadar en azından deliksiz oda uyuyo ben de tabi 10 yıkandımı yatması 11 i buluyo ama dleiksiz 4 saat uyku süper oluyo

kızz niye kimsesizsinn ben varım kızlar varyaa öle yapma canım benim üzme kendini neden kimsesiz yazıyonn bakim sen :uhm:

Daha önce nası aklıma gelmedi ya benim buuu:kızgın:

aylar önce yapmıştım o kimsesizi kalmış öle tatlımmm.tabiki siler varsınızzzzopuyorumnanaktan saol tatlımmmm:1hug:

Son düzenleme:
şekercim zamanla tecrübe ediniyoz bende önceleri sabah yıkıyodum baktım yıkanınca uyuyoo uyucaksa gece uyusun dedimm gece yıkamaya başaldımm biraz dinleniyom en azındann bende oda hiç bişi yapmasam küveti doldurup yüzdürüyom içindee

bende yüz üstü yatıırıyodum bebeğimi ama başında nöbet tutuyoduk sırayla..

dünya sağlık örgütü kesinlikle yatırılmamasını öneriyor çünkü bu sebeple olan bebek ölümleri oranı yüksek..

bebekler sever ama yüzüstü yatmayı rahat ediyolar gazlarda pat pat çıkıyor..

[ı]vallahı bende hep yÜzÜstÜ yatırıyom desem yerıdır..Çok sevıyor bÖyle yatmayı allaha emanet artık Çok dıkkat edıyorum ama korkmuyada deılım...gerÇı kendısı ıstedıĞı yÖne kafasını kaldırıp rahatÇa Çevırebılıyor...bÜyÜdÜ benım fıstıĞım...[/ı]

bana doktor tavsiye etmişti bu şekilde yatmasını yüzüstü yattığında karnı ısındığı için daha kolay gaz çıkartır dedi üstelik en rahat yattıkları pozisyonmuş ben gündüzleri bu şekilde yatırıyorum ama artık kafasını kaldırıp diğer yöne çevirebiliyor kafasını kızım o yüzden sürekli nöbetteyim o öyle uyuyunca

Maşallah kuzuyaa,bizimkinide önce yatırıyorum uykuya dalınca çeviriyorumm geri bugün böyle denedim..

şekercim zamanla tecrübe ediniyoz bende önceleri sabah yıkıyodum baktım yıkanınca uyuyoo uyucaksa gece uyusun dedimm gece yıkamaya başaldımm biraz dinleniyom en azındann bende oda hiç bişi yapmasam küveti doldurup yüzdürüyom içindee

Kendin yıkayabiliomusun artık tatlım:kedi:

bende yüz üstü yatıırıyodum bebeğimi ama başında nöbet tutuyoduk sırayla..

dünya sağlık örgütü kesinlikle yatırılmamasını öneriyor çünkü bu sebeple olan bebek ölümleri oranı yüksek..

bebekler sever ama yüzüstü yatmayı rahat ediyolar gazlarda pat pat çıkıyor

Aynennn çok rahat çıkarıyo..Ama dediğin gibi gözüm üzerinde hep..

geceleri yatırmıyorum bizim kız kafasını kaldırıp sağa sola çeviriyor
gündüz yatırıyorum ve bayılıyor bu pozisyona

Anlaşıla bütün bebişler çok seviyo yüzüstü yatmayı,bende gece cesaret edemiorum .:bbo:

vallahı bende hep yÜzÜstÜ yatırıyom desem yerıdır..Çok sevıyor bÖyle yatmayı allaha emanet artık Çok dıkkat edıyorum ama korkmuyada deılım...gerÇı kendısı ıstedıĞı yÖne kafasını kaldırıp rahatÇa Çevırebılıyor...bÜyÜdÜ benım fıstıĞım...[/ı]

Aynen canım kuzular Allaha emanet..Allah korusun bişey olucak olduktan sonra her şekilde olur:Saruboceq:

tabi yıkıyorummm bi defa denesen sende yaparsın cesaret sadece gerisi hikayee anneleri hiç bekleyemm onlar isteyince yıkanmaz benim çocuğumm her ihtiyacı olduğunda ben yıkarım onu yani her akşam kaydirigubbakcemile3

şekercim bak mesela şimdi yüzdürdüm kuzuyu emzirdim yüz üstü yatırdım zaten banyo rahatlattı şimdi öle gazıda rahat çıkınca umudum uzun bi süre yatmasına kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Valla tatlım senden cesaret aldım kaydirigubbakcemile3 görümceyle yıkıcakdık dedim babası gelsin onla yıkarız biz aartık alışayım..Saat 1 de babamız geliyo..yıkar yatarız en azndan 6ya kadr uyur belki zemuszemus

hadi bakalımm annesi bakk sakın panik yapmaa kucişine al bebişi vee küveti az doldurr içide yüzdür önce ayaklarını sok içinee tamammı sonra gövdesi falan ama bak yüzündeki tebessümü sakın yitirme bebiş senden cesaret alıyo annesi benim oğlumm hiç ağlamaz yıkanırkenn onunla konuşş cesaretini onada göster kendini güvende hissettsinn şekercim o kadar

oYYY tatlım maşalllahhhh ne güzel uyuyooo,benm kuzuda uyuyo şimdi emdi..fileyle yıkıyorz biz kuvetinde tatlım ya filesiz dahamı iyiki acep :bbo:

X