• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebisleri ne kadar sureylen yuzukoyun yatiriyorsunuz

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

karvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
47
0
86
Diğer
sevgili annisler...bebekleri ne kadar yuzukoyun yatiriyonuz? ben bebegim cabuk yurusun istiyorum da..ama daha 6 aylik emeklemiyor bile:emir_bebek:

canım acele etme bence benimki 7 aylık benimkide emeklemiyor.ben fazla yüzükoyun yatıramıyorum çünkü hemen sırt üstü dönüyorgamyoncuiremsu oyun yapıyor öyle kendi kendine..

ama acele etmem lazim....
benim gorumcemin de var bebegi simdi o erken yururse benimkine aptal muamelesi yaparlar ay nasil stresteyim
hoppala mi alsm ne

arkadaşım benim oğlum da 8 aylık ama emeklemiyo.illa emeklicek diye bişey yok.etrafımda emeklemeden yürüyen çocuk çok var ama ben seni anlayamadım.bebeklerinizi mi yarıştırıyosunuz siz?kiminki erken yüricek falan..geç yürüyen aptal mı oluyomuş?bırak onlar nasıl düşünürse düşünsün.sen bebeğini düşün.zamanı gelince yüricektir.önemli olan sağlığı bence...

ben doğduğu ilk günden itibaren yüzükoyun yatırıyorum
bu arada her bebek emekleyecek diye bir kaide yok kızım hiç emeklemedi direk ayağa kalktı ve 11 aylıkken yürüdü bakalım oğluşum ne yapacak zamanı gelince yürüyecektir bu kadar sıkıntı yapacak bir şey yok tam tersine hoppala yürüteç gibi şeyleri önermiyor doktorlar

ben doğduğu ilk günden itibaren yüzükoyun yatırıyorum
bu arada her bebek emekleyecek diye bir kaide yok kızım hiç emeklemedi direk ayağa kalktı ve 11 aylıkken yürüdü bakalım oğluşum ne yapacak zamanı gelince yürüyecektir bu kadar sıkıntı yapacak bir şey yok tam tersine hoppala yürüteç gibi şeyleri önermiyor doktorlar

peki gunde kac saat yuzukoyun yatiriyorsun arkadasim, ben de saat tutcam bundan soonra

canım seni çok iyi anlıyorum ben..malesef o karşılaştırmalar bebeginiz büyüyene kadar hep yapılacak.o yapıyor bak seninki hala yapamıyorr...tembel bu tembel..gelişimi geriden geliyor vs.. vs....hele birde zayıfsa yandın...sinir olmamak elde degil gerçekten.tabiki karşılaştırma yapmak çok yanlış bebekleri şimdiden yarışa sokmak..ama biz degil çevredekiler bu yarışa zorluyor degil mi?en iyisi arkadaşların dediği gibi hiç bir şeyi takmamak ,bebegimizle hoş vakit geçirmek. bu anlar bir daha geri gelmeyecek degil mi?

hiç öyle komplekslere giripte kendini bunaltma saglıklı olsunda ne zaman yürürse yürüsün benim kızımda 10 aylıkken yürüdü eltimin kızı 11 aylık emekliyo hala bünye meselesi.

boşuna stres yapma canım bebekler saat gibi herşeyi vakti gelince yapıyorlar.benim ablamın kızı 10 aylık daha yeni emekliyo,sıralıyo,ilk kızı ise hiç emeklemeden direk yürüdü..ama elinden tutunca güzel yürüyokimseyle kıyaslamamak lazım.
.bu konuda bebeklere ısrarcı olmak onları yürümekten korkutup soğutabiliyor.
benim kızım popoyu falan kaldırıp bekliyo daha ilerleyebileceğini keşfedemedi öyle emekleme pozisyonunda duruyo.ama yüzüstü çok yaar benim kız bazen nerdeyse sabaha kadar yüzüstü uyur.

Back