Bebek Beslenmesi bebislere nasil yemek yediriyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bxoxgxuxrtlennn

En güzel hediyem...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
407
6
96
Diğer
selam güzel anneler,
neredeyse 8 aylik bi kizim var ama hala ek gida düzeni olusturamadik.sadece emmek istiyor.kilo alimi az.ne yaptiysam yemek yediremiyorum.zorlamak da istemiyorum.yemek yemeyi nasil eglenceli hale getirebilirim?yada sevebilecegi degisik neler verebilirim?
lütfen benimle paylasin siz nasil yediriyorsunuz kuzucuklari....

kızım 5 aylık olucak 6 gun sonra...ve 4. ayından bu yana ek gıdaya gectık halıhazırda anne sutude alıyor..
nıye gectıgıme gelınce..bebegımın gelısımı cok cok ıyı olmasına ragmen gec baslanan ek gıda olayında bebegın ılerleyen aylarda gıdayı red ettıgını duydum cok kısıden..ılk 6 ay sadece anne sutu denıyor ama bence eksık bır cumle bu...

nıtekım bır cok arkadasım var 6 . ayından sonra bebek artık cok kolay kontrol edebılıyor kendını ve karsısındakını yonetebılıyor..tadını bılmedıgı bır seyı dahı reddedebılıyr,ona bu fırsatı vermeden alıstırmak gerek dıye dusunuyorum..
nıtekım kızım herseyı yıyor..mısal bugun mandalına yalattım yuzunu eksıttı tıksınır gıbı yaptı bıda verdım bıda derken kızım agzını acıp aglamaya basladı bıda vereyım dıye..2 mandalına dilimini emdı posası elımde kaldı.. evet sebze cok sevmıyor ama onun dısında bebe bıskuvısı,devam maması(kasık maması)meyve pürelerı,pekmez,buyumıks,yogurt yıyo halıhazırda..su andada 8200 kg 70 cm e de yakın boyu var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…