• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişlere keşke almasaydım dediğiniz neler var

BENDE ALDIGIM HİÇ BİŞEYDEN PİŞMAN DEGİLİM ÇÜNKÜ ÇOK FAZLA BİŞEY ALMAMIŞTIM. 1 TANE HASTANE ÇIKIŞI ALDIM YETTİ VE HEDİYE BİR ÇOK KIYAFET GELDİ. ONLARLA YETİNİYRORUZ ŞİMDİLİK KIZIM 5 AYLIK BENDAHA HİÇ BİŞEY ALMADIM SAĞOLSUNLAR İZMİRE MEMLEKETE GİDİNCE HERKES BİŞEYLER GETİRDİ VE ONLARI KULLANIYORUM HERKES FARKLI BOYUTLARDA EŞYALAR ALMIŞLAR. SİZDE KIYAFET ALMAYIN DERİM HAMİŞLERE
HAA SADECE PARK YATAK ALMAK İSTEMEZDİM AMA KİRACIYIM DİYE KIZIMA YATAK ODASI TAKIMI ALMADIM. ONUN İÇİN PARK YATAK ALMIŞTIM.İYİ GÜZELDE BENİM HEP İÇİMDE AHH OLARAK KALMIŞTIR ŞÖYLE GÜZEL BİR ODA RENKLİ RENKLİ BEBEK YATAGI ODASI İSTEMİŞTİM AMA İMKANLAR OLMADI.senağlama

bende cok kıyafet aldım her ay bı poset bazanın altına ama 2 cocugu dusundugum ıcın pek sorun yapmıyorum sadece bebek arabası pusetı ıyısı olsun dedık dusunemedım cok hantal agır baston araba bıle yetermıs onun yuzunden dısarı cıkmak ıstemıyorum valla bı tek onu aldıgıma pısmanım ıyı ama agır zor oluyo

mehtapcım bende tam tersi pusetli olan araba aldım fakat hoşuma gitmedi neden dersen rahat kullanılmıyo :1no2: oğlum içinde rahat uyuyamıyo taşıması filan rahat ama bizimkide sevmedi mesela gezmeye gidiyoruz arabayla kucağımızdan inmiyo 2. çocuğumda yatanlardan alıcam kısmetsea.s

kızlar cok gusel konus acmıssınız sız benden tecrubelısınız bır sey sorucam bende 10 lu hastane cıkısı aldım gorumcemde bı kac kıyafet getırmıs bende almak ıstıyorum ama nasıl seyler alıyım hemde hemen buyuyor demıssınız bırde benımkı kış bebegı olacak ona gore seyler almam lazım bana yardımcı olun lutfennn gamyoncuiremsu

altı patikli olmayan kalın tulumlardan alabilirsin ben çok rahat ettim onlarla kucağa alırken falan üstü başı toplanmıyor bebişlerin ama küçük alma 3-6 aylık olanlardan al derim birde bol bol uzun kollu çıtçıtlı badi al ben çok kullanıyorum, onları da büyük al bez de olduğu için hemen küçük gelmeye başlıyor canım hayırlı doğumlar dilerim

arkadaslar bende 3 ay sonra bebegımı kucagıma alıcagım işl ama cınsiyetı bellı degıl elınde kullanmak ıstemedıgınız veya bırıne vermek ıstedıgınız bebek kıyafedlerı ve esyalarınıdan vermek istersenız lütfen bana özelden ulasırmısınız beklıyorum hepınıze teşekkürler arkadaslar :utangac:Çok üzgünüm çoook

Park yatak keşke hç almasaydım henüz hiç kullanmadı bende sevmedim şuan beşikte yatıyor o beşiğe benzer bir yatak arıyorum şimdi oğluma.Oto koltuğunda çok acale etmişim.Kanguru bir yada iki kez kullandım neredeyse bir araba parasıydı ona en çok acıyorum taşımak öyle zor geldi en fazla iki kere kullanmışımdır.Kılık kıyafet alıyorum ama hiç pişman olmadım çünkü bazen gün içinde iki kere yada daha fazla değiştiriyoruz benim oğlum önlük kullanmıyorda belki sever diye çok çeşitli önlükler aldım keşke almasaydım.Göğüs pompası iki çeşit almıştım elektirkli ve elektirksiz kullanılmadı hala evdeyim.Biberon ve emzik oğlum hiç kullanmadı işin kötü tarafı kullanır diye çeşitlerinden aldık.Bazı oyuncaklar özellikle tekmele oyna hiç sevmedi pahalı bir oyuncak onada çok acıdım aklıma gelenler bunlar şimdilik düşünsem daha neler çıkar ben kullanmadığım herşeyi ve küçülen kıyafetleri memlekete gönderiyorum akrabalarımın bebekleri kullanıyor.

avent mama ısıstıcısı. iki kez zor kullandım. o ısıtıncaya kadar sıcak suya daldır sütü ondan önce ısıtıyor. o ısıtana kadar zaten bebek vıyak vıyak ağlıyor.

bende heves edip bir çok tulum almıştım, hiç giymedi bebelerim, sevmediler nedense :((
onun dışında aldığım herşeyi kullanıyoruz. küçülenleride saklıyorum çünkü 2 ay sonra kuzeniminde ikiz kızları dünyaya gelecek :)))

bende heves edip bir çok tulum almıştım, hiç giymedi bebelerim, sevmediler nedense :((
onun dışında aldığım herşeyi kullanıyoruz. küçülenleride saklıyorum çünkü 2 ay sonra kuzeniminde ikiz kızları dünyaya gelecek :)))

tulumun nesını sevmmeyıpte nasıl gıymemezlık edıyorlar anlamadım ben.fisfisfis

ben kızıma bebek odası takımı aldıgım için çok pişmanım keske küçük katlanabilen beşiiklerden alsaydım ben ve esim kızımın odasında kalmak zoruna kaldık ve bu daha aylar sürecek sanırım çok pişmanım ya belim agrıdı artık koltukda yatmaktan:delphin::delphin::delphin:

ben bebeğime değil de kendime göğüs pedi almıştım ama hiç kullanmadım.
Sütüm vardı ilk 6 ay sadece anne sütü verdim ama yine de taşacak kadar olmadı
sürekli emen bir bebek olduğu için belki de hiç akmadı bir tek bunu kullanamadım
bebeğime birşeyler alırken de çok düşündüm de aldım boşa para vermek istemedim....

Bebeğime aldığım zıbınları bir kere bile kullanmadım, çıt çıtlı badyler çok daha kullanışlı..Zıbınları olduğu gibi başkasına verdim ama verdiğim kişi de kullanmadı sanırım..

Güvenli yatış yastığını da kullanamadım, iki parça arasına sıkışmış gibi geldi bana, doktorda gerek yok dedi ve onu da öylece kaldırdık..

Bir de emzirme yastığı almıştım, ama onu da hiç kullanmadım..Bebişim kolumda daha rahat ben de araya bir de yasık koymayı sevmedim.

buhar makinesi aldım ama kullanmadım ihtiyaç olunca almak daha mantıklı,belki kışın kaloriferler yanmaya başlayınca kullanırım bilemiyorum

Back