kızlar, bu başlığı açmamın sebei, bebeişleirne kullandığınız ve memnun olduğunuz ürünleri burada paylaşmanız, hangi ürün çeşidi olursa olsun burada paylaşım yapalım,
ben bebişime 2 tür pişik kremi kullanıyorum, birisi doktorumun yazdığı hametan jel, diğeri mustela pişik kremi, bu zmana kadar ikisinden de memnundum oysa sıcaklar iyice artıkça pişiği artmaya başladı, sizler ne kullanıyorsunuz, ne tavsiye edersiniz?
beze gelince şimdi primayı kullanıyorum çok memnunuz ama huggiste indirim vardı onu deneyeceğim baklaım o nasıl çıkacak?
pişik kremi nivea ama hiç kullanmadık çok yoğun, sürünce yapışıyo kalıyo. hafif bir kızarıklık olsa bepanthene krem sürüveriyorum hemen geçiyor.
bez olarakta prima kullanıyoruz. 1 numarası çok güzeldi dokusu,emiciliği ama 2. numaradan pek bi memnun kalmadım. önceden almıştım 3 ve 4 numaralarından değiştirsemmi diye düşünüyorum. 3 numarasını kullananlar memnunlarmı,hangisini öneriyorsunuz?
bende pişik için iki ürün kullanıyorum bir doktorun verdiği hametan krem birde sebamedin pişik kremi.şampuan bebe yağı sabunumuzda chicco.bez olarakda kesinlikle prima.çok memnunum ben.huggies almıştım geçenlerde hiç beğenmedim. çok sert tahta gibi.tabi benim fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?