- 10 Şubat 2008
- 350
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki sebze çorbalarını hiç yemedi.sadece havucun suyunu içiyor.tarhana çorbası yapıyorum az mama katıp öyle yiyor.ama gel gör diibi delik kase bana hiç büyümüyor gibi geliyor.6.5 aylığız kilosu 7180 gr
acaba balığı kaçıncı ayda vermeye başlamalı
benim bebiş 7 aylık oldu
verebilir miyim acaba?
ben de yapayım bari. walla çorba uydurmaktan fenalık geldi ya.
bu arada mezgit uygun olurmu ki canım? mezgit dip balığı ve biz bile çok fazla yemiyoruz, adını şu an hatırlamıyorum ama bir madde fazla varmış içinde, çok yararlı bir balık değilmiş
bu arada soğan falan veriyormusunuz, ben hiç vermedim
birde tavuk suyuna çorba yapıcam ama sadece tavuk suyu koysam dokunur mu, suyla yapıp tavuk suyunu az miktarda mı koyayım bilemedim
en uygun balık ne olur acaba başlangıç için?
doktorumuz başlarken somon ve uskumru önerdi. füsfüs ün dediği gibi civa olduğu için dip balıkları pek önerilmiyor.
balık 8. ayda veriliyor diye biliyorum
mısırda en çok genetiği ile oynanan besin haberiniz olsun kızlar
arkadaşlar pişip pişirip dökmekten bıktım.küçücük sebzelerden yemek yapıyorum yinede bi dünya oluyor.azcık yediriyorum gerisi hop çöpe.yazık günah ya keşke birbirimize yakın olsakta her gün bir kişi yemek yapsa.ne pişircem derdindende kurtulurduk.:1hug:
acaba balığı kaçıncı ayda vermeye başlamalı
benim bebiş 7 aylık oldu
verebilir miyim acaba?
doktorumuz başlarken somon ve uskumru önerdi. füsfüs ün dediği gibi civa olduğu için dip balıkları pek önerilmiyor.
peki nasıl yapıyorsunuz balığı?
fırında mı sadece?
çok yaşa arzucum, civa aklıma gelmedi bir türlü, çinko geliyordu ama o yararlı birşey diyorum kendi kendime
ben de somonu duymuştum hamilelere de çok yararlıymış ama bilmem kolay bulunan bir balık mı acaba?
fırında veya elektrikli ızgara da olabilir. folyoya sarıp fırınlasak olur mu ki vitaminler de içinde kalıyor ama folyonun sakıncası olur mu acaba?