Enes de oyun oynarken uyuyakaldı şimdi uyudu saat kaçta kalkıp tekrar uyuyacak bilimiyorum gene gece yarısına kadar ayakta olcak bu saatte uyuması çok kötü oluyo ya :bbo:
arkadaslar 1aylık bebege su vermek dogru mu ben suya şimdiden başladım da
canım sütün doyuruyosa su vermene gerek yok ben 6 ay vermedim
suyun gereği yok zaten sırf anne sütü alan bebeklere
nekadarlık enesin canım bziizmki 10 ay bitti benim tosunda geceye kadar oturyo cok zor oluyo yaa
ayy hiç görmedim ben oynerken uyuya kaldığını illa ben uyutucam
doyuyor ama ben veriyorum gaz ilacınıda suyla vermem gerekiyor
sadece yumurtanın sarısı ve 8/1 i kadar beyazıyla yaptımCanım,omlet yaparken yumartanın hepsini kırarak mı yapıyorsun..bir de portakal suyu vermedim ben hiç..bir deniycem bakalım..
canım daha çok yeni merak etme, alışr zmanlamerhaba
benim efenin 6 ayı bitti. ek gıdalara başlamaya çalışıyoruz. sebze çorbası, yumurta ve yoğurt yemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sabah 2 tane bebe bisküvisi eziyorum labne peyniriyle birlikte. Ondan yiyor zar zor. Öğle çorba hazırlıyorum ama nafile yemiyor. Bir iki çay kaşığı meyve suyu içiyor o kadar. Akşam da pirinçli muhallebi yapıyorum suyla. Ondan biraz yiyor. yani ben ne yapsam ne etsem de bu bebeği yemek yemeye alıştırsam bilemiyorum. Şaşırdım kaldım.
kızlar geçen haftaki mönümüzde köfte vardı yaptım biraz ayranla yedirdim tam yarısını yemişti hepsini çıkardı sanırım köfte için daha erkenmiş(
kızlar geçen haftaki mönümüzde köfte vardı yaptım biraz ayranla yedirdim tam yarısını yemişti hepsini çıkardı sanırım köfte için daha erkenmiş(
sadece yumurtanın sarısı ve 8/1 i kadar beyazıyla yaptım