Bebek İkinci El Bebişlere Beyin Geliştirici Oyuncak Seti Kaçırmayınn/Satılmıştır.

Sosyologa

Hoşgeldin canımın canı kızım A.Ş.K.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
117
2
33
Kızımla çok eğlenceli vakit geçirdiğim ve oynarken mutluluk gülücükleri saçtığı oyuncaklardan biri ve en güzeli olan Bilek Çıngırağı seti iki el bileği ve iki çorap olmak üzere 4 tane. Çok istediğimi dile getirdiğim için aldıktan sonra birde hediye geldi Hediye sıfır olanı 16 TL'ye satıyorum. SON FİYAT 16 TL kaçırmayın!!!

Eklentiler

• IMG_2278.JPG
    IMG_2278.JPG
    88,9 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_2277.JPG
    IMG_2277.JPG
    75,5 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_2276.JPG
    IMG_2276.JPG
    97,5 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
Kızımla çok eğlenceli vakit geçirdiğim ve oynarken mutluluk gülücükleri saçtığı oyuncaklardan biri ve en güzeli olan Bilek Çıngırağı seti iki bilek iki kol olmak üzere 4 tane.
fiyatı nedir cnm

Beyin geliştirici bir oyuncak olan bilek çıngırağı setinin faydalarını sizin için araştırdım ve paylaşıyorum.

Özel bilek çıngırakları bulup bebeği sırtının üstüne yatırıp, onun bileğine çıngırakları takın. Bebeğe bakıp, “sen harika bir bebeksin” tarzındaki herhangi bir cümleyi, kafanızdan uyduracağınız güzel bir melodi ile yeniden yeniden söylemeye başlayın. Bu cümle içindeki herhangi bir özel kelimeye (mesela harika kelimesine) sıra geldiği an, önemine işaret etmek maksadıyla, bebeğin elini hareket ettirip, çıngırağı sallamaya başlayın. Aynı oyunu ayak çıngırakları için de oynamanız mümkün.

Güncelll kargo benden 23 TL oldu kaçırmayın kızlar.

SON FİYAT 16 TL kaçırmayın!!!

Back