- 24 Nisan 2007
- 2.766
- 15
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deniz, sema, elif, hande allah nasip ederse kurban bayramında bebişlerimiz yanımızda olacakkk, bayramlıklarını giydirir resimlerini çeker foruma yollarız, şimdiden çok heyecanlanıyorum yaa, şu günler çabuk geçseee
Hülyacım zaman öyle çabuk geçiyor ki 2 hafta oldu Zeynep'im dünyaya gözlerini açalı. Kızlar sıkın dişlerinizi, az kaldı cennet kokulu bebişlerinizi kucağınıza almanıza. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah.
2. kez anne oluyorum ama kızlar sanki 10 yıldır tedavi görüp çok zor olmuş gibi bakmaya doyamıyorum kızıma, biraz fazla uyusa uyandırmak, sevmek istiyorum hemen.Bu annelik çok güzel bir şey çokkkkkk
ben bayramlık olarak değilde küçük prensimin eksiklerini tamamlamaya başladığım için fırsat buldukça birşeyler alıyorum sonrada onlara baktıkça içimi tarifsiz bir heyecan kaplıyor kısmetse kurban bayramına hani şu mevlüt takımıda diyorlar beyaz renkte yelekli , papyonlu , ayaklı pantolonlu takımlar var görmüşsünüzdür bebek kıyafetleri satan mağazalarda çok şirin bir şey inşallah ondan alacağım :)
kız için olanlarıda var
allah dogacak bebışlerınızı analı babalı buyutsun bu aksam kdır gecesı rabbım sıze kolay doğum nasıp etsın