• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlere alınanların fotoları buraya...

SevimliSevim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
166
0
96
43
Ankara
ilk ben başlıyorum vatana millete hayırlı uğurlu olsun sırnaşık şey
sporfb3737003pm3.jpg

ben galatasaraylıyım, eşim geçen alıp gelmiş eve, dedi ki aziz yıldırım gönderdi bunu hastane çıkışı giydirecekmiş laelaelaelaelae

bende fenerliyimm eşimdee bizde doldurcaz evi sarı lacivert ama aralıkta hava soğuk bakalım artık hava şartlarına uygun gelsin feneriumdan badiler

doğuştan fanatikmi yapıcanız ha bebişleri lülülülülülü

bend daha hiç bişey almadım. Cinsiyetlerini öğrenince almaya başlayacağım. Ama dedesi bahçeye plastik şişme havuzlardan almış şimdiden :içelim:

bende fenerli yapcam çağamııııı ama daha bişi almadım memleketten almak istiyorum muşta pek bişi bulamıyorum

yaaaa kızlarr çok güzel bebişleirnize aldıkalrınız :) bizim babamızda bebişlerinii cimbomla donatıyoo ... ne alınsa sarı kırmız :)))))) allahım saglıcakla güle güle giydrimeyi nasip etsin kızlar... saglıcakla alın bebişleirnizi kucagınıza..

daha almadım ama muhtemelen bu tür bi park yatak düşünüyorum. forumlarda okuyorumda çok kullanışlı diyolar...

pr01401maxgi8.jpg

bende park yatak düşünüyordum ama bu park yataklarda bebek eşyası koyulacak yer yok bizimde giysilerden yer yok bebişinkilere bi dolap almalıyım bide bu park yataklarda uzun süre yatamıomuş çocuklar

Kızlar ben oğlumu park yatakta büyüttüm. Çok rahat oluyo. Nereye gitsem yatağını da toplayıp götürüyodum. Oğlum hep kendi yatağının rahatında uyuyodu. 2 yaşına kadar da kullandım daha sonra da genç odası aldım. Hiç bebek yatağında yatmadı yani. O kadar kullandım ki bazı yerleri kırıldı. Şimdi yeni bebek için yine park yatak almayı düşünüyorum. Alamyı düşünürseniz aklınızda olsun boyu 120cm olanlar var. Yani bebek 4 yaşına kadar rahat yatar.

bende niyese park yataklarindan hic hoslanmiyom arkadasimin vardi hic kullanmadi benim icinde yatmasi icin besik var onda i 6 aya kadar yatiyor zaten ilk zamanlar kücük bi yatakda yatmasi daha iyiymis sonrada kizimin besigi var onu kurariz yeni almam yani ben hem agac tahta yataklardan yanayim kur kaldir hic bisey olmuyo hemde saglikli

0716081351ga1.jpg

0716081352pi6.jpg

0716081353gz7.jpg

kızlar bunların hiç birini ben almadım ablam kız çocuklarını çok seviyo daha cinsiyeti belli olmadan almaya başladı artık frenleyemez kendini üsteki pembe takımı hastane çıkışı yapıcam bayıldım özellikle hırkasına

ay ballım bayıldım.
çok tatlı şeyler..
ben de alıcam kızıma inş cici cici şeyler böle...

Back