bebişler yabancılıyo mu?

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
43
evet bebekler yabancılıyo mu? benim oglum başka eve gidince duvarlara baka baka aglıyo hemde saatlerce durmaksızın susuyo sonra tekrar etrafa bakıyo dudaklarını büzüyo koparıyo kıyameti:) kac defa gittigimiz yerden oturmadan döndük:) herkes diyo biyerimi agrıyo acaba ben biliyorumya oglumun huyunu yok diyorum sonra eve geliyoruz duvarlara bakıyo bi gülücükler atıyo :)

benim kizimda 2,5 aylik babasina gidince bendeki kadar durmuyor agliyor bana gelene kadar esim cok bozuluyor ama ne yapayim seninkide evini sadece sizi kaniksamis daha kucuk yabancilar belki sizin kokunuz disinda baska bir yerde huzursuz oluyordur daha cok kucuk zamanla degisir.Bizde yakinda tatile turkiyeye gidicez bizim kiz benim disimda kimsede durmuyor toksa babasinda biraz duruyor simdi anneanne babaanne dedeler halalar sevmek isteyecek bizim nemrut kiz delircek isimiz var

benım oglumda bzıım eve bırı gelınce kıyametı koparıyo kımsede durmuyo ancak bana gelıcekkı dursun yoksaaa mısafırler kullaklarını tıkıyooooo bu bebeklerle cok ısımız var cokkkkkkkkkkk bazen duyorum dertsız basıma dertmı aldım ne yok yok dıyıorum oglum ıcın herseye deger bu bır senedırrr gecerde buyur dıyorummmm gorenler dıyokı buyudukce derdı daha coglaıyo aslında halıklılardaaaaaa

Benimkisi genelde herkeste duruyor ama ilginç bişey var bazı insanlarda şuana kadar bir kaç kere oldu acayip ağlıyor beş kerede alsalar kucaklarına beş kere ağlıyor.Onun dışında başkasının evi sokak başkasının kucağı fark etmiyor tabi başkasının kucağındayken gözleri bende yanında yöresinde arıyor beni.

benım oglum aglamıyor baska bı yere gıttıgımızde sadece etrafı seyredıyo ve degısık olan seylerı ıncelıyo

benim oglum ablamda görümcemde arkadaslarimda, daha dogrusu benim sevdigim insanlarda hic aglamiyor.gülücükler atiyor.ama benim sevmedigim biri olursa uzaktan bile sevse kiyameti kopariyor.anaci olacak tosunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…