Allahallah sibel cevizin içinde flor varmıymış bildiğim kadarıyla flor herhangi bir vitamin değil ki cevizin içinde nasıl olsun folik asitle karıştırıyor olmayasın birde ben damlasını hiç duymamaıştım ablam çocuğuna pembe kutulu tablet şeklinde kullanıyor ve döverek toz yapıpta içiriyor damlası varsa çok daha pratik tabiki..
sevgi kardelen orda ne kadar cici çıkmış bu resmi yenimi çektiniz canım allaha emenet yaa birde hiç zayıf bir bebek gibi durmuyor maşallah ohhh ne güzel kurulmuş valla bu arada tahlil sonuçlarınız çıktımı birde floru sende eziptemi veriyorsun yoksa öylece suyuna falanmı atıyorsun birde günde 1 tanemi veriyorsun dr mu önerdi ayyy çok şey sor5dum biliyorum ama idare et artıkk..
Allahallah sibel cevizin içinde flor varmıymış bildiğim kadarıyla flor herhangi bir vitamin değil ki cevizin içinde nasıl olsun folik asitle karıştırıyor olmayasın birde ben damlasını hiç duymamaıştım ablam çocuğuna pembe kutulu tablet şeklinde kullanıyor ve döverek toz yapıpta içiriyor damlası varsa çok daha pratik tabiki..