Bebişimizin Cinsiyetini Belirleyelim

canım ya buay ve önümüzdeki ay hamile kalırsam erkek diyor inşallak buay olurda bende rahatlarım tabi bunlar eglence saglıklı olsunda kız erkek farketmez

canım ya buay ve önümüzdeki ay hamile kalırsam erkek diyor inşallak buay olurda bende rahatlarım tabi bunlar eglence saglıklı olsunda kız erkek farketmez

canım ii hadi inşallah tabi canım orası öyle önemli olan sağlıklı olması ama işte merak yerimseniben

CADIARZU canım aradabi tutmayan vardır belki :teytey:

ben bu takvime göre hamile kalmıştım 3 ay erkek gösteriyodu zaten istiyodum ama hade olmuşken erkek olsun dedim neyse neyse dediğim gibi bu takvime göre eşimle çalışmaları yaptık ammaaaaa kız ay şimdi gülüyorum kendime evladın kızı erkeğimi olur die neyse ama yinede gıçığım var bu çinlilere :roflol::roflol:

valla bu çin takvimi yüzde 90 san tutuyormuş...
arada yanılma payıda var yani...allah yapısı değil kul yapısı nede olsa...
rabbim ne verirse hayırlısını versin...

benimkide kiz cikiyo:dance: birde yorumcu.com da var cinsiyet belirlemeyle ilgili farkli birsey ondada kiz cikiyo bakalim inslh en onemlisi tabi saglikli olsunda

umarım doğrudur.ama ne olursa olsun kız veya erkek sonunda rabbim bütün bebek bekleyenlere sağlıklı eli kolu düzgün ve hayırlı ewlat nasip etsn.sanırım en önmlisi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…