Gebeliğe Hazırlık bebisimiz olmasi icin ne yapmaliyiz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konu ustune cok ugrasiyoruz o yuzden hep bi sorun cikiyor bence. Olmadikca da insan daha da bir panik yapiyor. Sabretmek cok zor tabi. Allah tez zamanda nasip etsin canim. Hic beklemedigin anda gelecek bebisin insallah. Umutsuzluga kapilmak yok
Aynen öyle hayatim yinede Rabbimin Bileceği birşey Tâkdir onun.Yapacak birşey yok Beklemek lazım Sabir ile:110:

Kizlar ben doktorumu degistirdim bu stressle olsa bile olmaz dedi. Hamileik testini hayatindan kaldir dedi. Bi iki ay hamilelik düsünme dedi sonra tikaniklik varmi diye bakacak. Insallah hepimiz hakkinda hayirlisi.

Kizlar ben doktorumu degistirdim bu stressle olsa bile olmaz dedi. Hamileik testini hayatindan kaldir dedi. Bi iki ay hamilelik düsünme dedi sonra tikaniklik varmi diye bakacak. Insallah hepimiz hakkinda hayirlisi.
Canım tshım kaç?tsh 2.5 üstünde olunca hamile kalınamıyor.bi tahlil yaptırmanı öneririm.keza bende hamile kalamiyordum.tsh 4 müş.1.39 olunca hamile kaldım

TSh nedir cnm? Ben yurt disindayim. Burdaki dr lar öyle herseye cevap vermiyor:KK11:

TSh nedir cnm? Ben yurt disindayim. Burdaki dr lar öyle herseye cevap vermiyor:KK11:
Tsh troit stimüle edici hormon.troitlerin düzgün çalışması icin beyin tarafından üretilir.bu hormon fazla üretliyorsa tiroitler çalısmıyor demektir.tirodleri iyi çalısmayan kisilerde hamile kalma sansı azalir.

Tsh troit stimüle edici hormon.troitlerin düzgün çalışması icin beyin tarafından üretilir.bu hormon fazla üretliyorsa tiroitler çalısmıyor demektir.tirodleri iyi çalısmayan kisilerde hamile kalma sansı azalir.
Bende adet düzensizligi var canim. Gonal f kullaniyorum bu ücüncü buda olmassa tikaniklik olup olmadigina bakacaklar.

Soğan kürü bal çörek otu tarçın deneyebilrsin
Canım sen bak çörek otu tarçını nasıl uyguladın? Oranlarını yazar mısın ? Sabah akşam 1 yemek kaşığımı yiyeceğiz yoksa tatlı kaşığımı ? Bu macun vesilesi ile mi gebe kaldın ? :nazar:

Canım sen bak çörek otu tarçını nasıl uyguladın? Oranlarını yazar mısın ? Sabah akşam 1 yemek kaşığımı yiyeceğiz yoksa tatlı kaşığımı ? Bu macun vesilesi ile mi gebe kaldın ? :nazar:
Bu cörek tarcin iliski hazzindan baska bisey arttirmiyor ben denedim bi ise yaramiyor. Incir kürü uygula benim incir kürü uyguladigim ay nekadar cocuk olmasada iki eriskin yumurtam olusmustu

X