Gebeliğe Hazırlık bebisimiz olmasi icin ne yapmaliyiz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konunun öncesini bilmiyorum canım ondan soruyorum sorun eşindemi sendemi kimde tıkanıklık varmış
Eşimin sonçları çok şükür iyi. Benim adet düzensizliğim var. İki ay boyunca gonal f ve ovitrelle kullandım. İşe yaramadı. Adetim düzensiz olduğu için yeni iğneye başlayamıyorum. Dr da demiş boşa iğne vurunmasın tıkanıklık varmı diye bakmak istiyomuş doktor. Tabi ister fiyatı 2500 tl. Normalde ücretsiz heryerde. Bi ay daha deniyeyin diyorum su igneleri. Kür mür ne varsa yapayim olmadi tikaniklik varmi baktiriririz artik

Eşimin sonçları çok şükür iyi. Benim adet düzensizliğim var. İki ay boyunca gonal f ve ovitrelle kullandım. İşe yaramadı. Adetim düzensiz olduğu için yeni iğneye başlayamıyorum. Dr da demiş boşa iğne vurunmasın tıkanıklık varmı diye bakmak istiyomuş doktor. Tabi ister fiyatı 2500 tl. Normalde ücretsiz heryerde. Bi ay daha deniyeyin diyorum su igneleri. Kür mür ne varsa yapayim olmadi tikaniklik varmi baktiriririz artik
Anlamadığım niye o kadar para istiyor Bend e rahim filmi cektirdim bu kadar tutmadı önce bi bak tikaniklik var mı diye

Ben aslinda yurt disindayim 570 yüro istiyor oda 2500 e geliyor. Bi arkasimda bedavaya yaptirmis. Olmadi cikardim bu hastaneden bakalim

kızlar bir sürü şey denedim ama bir tek buhar a oturma olayını denemedim her ay beklemek zor ,inşallah hepimize versin Rabbim:dua:

Kizlar bende adetimin ilk gununden itibaren civan percemi aslan pencesi ve coban cantasi bitki kurune basladim. Sut buhariba oturmaya korkuyorum ama belki bi sonraki ay deneyebilirim. Insallah bir an once saglikli sihhatli bebislerimizin haberlerini aliriz.

Kizlar bende adetimin ilk gununden itibaren civan percemi aslan pencesi ve coban cantasi bitki kurune basladim. Sut buhariba oturmaya korkuyorum ama belki bi sonraki ay deneyebilirim. Insallah bir an once saglikli sihhatli bebislerimizin haberlerini aliriz.
Arkadaslar buhar tüplerde yapisiklik yapiyormus ben yapmadim sizlerde dikkat edin. Büyük annelerimiz yapiyormus ama onlar biliyormus. Ben sabrede sabrede doktora gidicem simdi olacagi varsada olmaz allah korusun. Sizlerde dikkat edin kürler buharlar yaparken..

Arkadaslar buhar tüplerde yapisiklik yapiyormus ben yapmadim sizlerde dikkat edin. Büyük annelerimiz yapiyormus ama onlar biliyormus. Ben sabrede sabrede doktora gidicem simdi olacagi varsada olmaz allah korusun. Sizlerde dikkat edin kürler buharlar yaparken..

Kesinlikle oyle bunyeden bunyeye degisiyor etkisi. Ben daha once civan percemi iciyordum genc kizligimda ve cok faydasini gormustum. Ekstra aslan pencesi ve coban cantasinida duyunca katiyorum artik.

Ooo kızlar siz neler yapıyorsunuz öyle ya:KK12:Ben yapmaya korkuyorum ve soğan suyuna zor bela alıştım 10 gün düzenli olarak içtim sabah akşam onun haricinde halen birşey yapmış değilim 28 kasımda regl olacam beklemedeyim.Hayirlisi olsun inşallah hepimizin için :anne::anneadayı:

Ooo kızlar siz neler yapıyorsunuz öyle ya:KK12:Ben yapmaya korkuyorum ve soğan suyuna zor bela alıştım 10 gün düzenli olarak içtim sabah akşam onun haricinde halen birşey yapmış değilim 28 kasımda regl olacam beklemedeyim.Hayirlisi olsun inşallah hepimizin için :anne::anneadayı:

Insallah regl olmazsin canim :KK200:

Inşallah ama bende ufak bir miyom var doktor bu ayda hamile kalamaz isen o Miyomu almak zorunda kalacaz dedi açıkça b3nde çok kararsızım :KK43:
Soğan kürünü adet bitiminden itibaren 15 gün ya ara ver sonra bir iki aya sonra hamile kalamazsan tekrar dene öyle öneriliyor myom filan için

Soğan kürünü adet bitiminden itibaren 15 gün ya ara ver sonra bir iki aya sonra hamile kalamazsan tekrar dene öyle öneriliyor myom filan için
Miyomun herhangi bir tedavisi yokmuş anca belli bir büyüklüğe geldiği zaman ameliyatla alınıyormuş. Anne Adayları adetime 7 gün var adet şimdiden bel ağrısı ve kaşık ağrısı başladı çok erken değil mi ya.bu ayda galiba hamile kalamiyacam.:KK1:

Çok tşk ederim öyle yapmayı düşünüyorum da inşallah gerek kalmaz.2 yıldır hamilelik için uğraşıyorum.Ama yaklaşık 7 ay oldu tedavi göreli.

Bu konu ustune cok ugrasiyoruz o yuzden hep bi sorun cikiyor bence. Olmadikca da insan daha da bir panik yapiyor. Sabretmek cok zor tabi. Allah tez zamanda nasip etsin canim. Hic beklemedigin anda gelecek bebisin insallah. Umutsuzluga kapilmak yok

X