Gebeliğe Hazırlık bebisimiz olmasi icin ne yapmaliyiz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
uzulmemek elde degilki her ay buyuk umilerle bekliorsun tutmadiginami uzulsun insan okadar hayal kirikliginami cocuk olmadan isimlermi dusunmedim yatak odalarimi begenmedim neler neler
senin icin herseyin en guzelini diliyorum canim ins tutar sagsalim kucagina alirsin
Ikimizinde tutacak hepimiz alicaz cocugumuzu kucagimiza

Adet dusensizligi çocuk olmasına engel değil ki.. Örneği benim..
3 ay adet olmadım. Hiç adet olmadan da hamile kaldım.
Plan ile olacak iş değil bu :)
ben bir bucuk sene denedim olmadi sonra doktora gittim igneler kullandim yasta gecio 30 oldum yasim gec olsa derim gencim henuz daha zaman var

insallah canim insallah burada cocuklarimizin yaptigi yaramazliklar icin yazismalarimizda olur birgun
Insaaaaaaallaaaaahhh çok çok çok amin tatlim
Tatile gidiyorum birkaç günlüğüne pazar günü bari hamile olupta gitsem :)

Aaa gercekten miii ??? Hayirli olsun bu arada :KK200::KK200:

Valla umut oldunuz. Cunku adet olmadan nasil yumurtlicam falan diye dusunuyordum. Yani suan dr tarlusal verdi onu iciyorum birde bitki caylari iciyorum. Civan percemi ve aslan pencesi.
Evet polikistik over var bende ve geç döllenme oldu. Doktora gittim adet söktürücü verdi meğerse o anda gebeligin başlangıcıymış.. Kullandım hala regl olamadım en sonunda bi test yapayım dedim ve sonuç pozitif çıktı. Olacağı varsa oluyo zaten illa ki düzenli olması gerekmiyor adetin :)

Evet polikistik over var bende ve geç döllenme oldu. Doktora gittim adet söktürücü verdi meğerse o anda gebeligin başlangıcıymış.. Kullandım hala regl olamadım en sonunda bi test yapayım dedim ve sonuç pozitif çıktı. Olacağı varsa oluyo zaten illa ki düzenli olması gerekmiyor adetin :)

Ayy iyi biseycik olmamis yavrunuza. Cok sevindim tesekkur ederim. Suan bende kullaniyorum ilaci ama icmeye baslamadan once test yaptim negatifti. Tarlusal da acayip kasik agrisi yapti .

Ayy iyi biseycik olmamis yavrunuza. Cok sevindim tesekkur ederim. Suan bende kullaniyorum ilaci ama icmeye baslamadan once test yaptim negatifti. Tarlusal da acayip kasik agrisi yapti .
Adet söktürücünun bi zararı yokmuş diye biliyorum gebe kalınsa bile..
İnşallah sizler de hayırlı zamanda kucağınıza alırsınız yavrularınızı..

Her anneye lazım kitabını öneriyorum
İçinde bebeği olamayanlara içın
Düşük yapanlar için bir çok dua ve yapılması gerekenler yaziyor
Daha bir çok şeyi anlatıyor
Gerçekten de her anneye ve anne olmak isteyen adaylara lazim..:anneadayı:

Ah kizlar esim bugün doktorla konusmus doktor tikaniklik olabilir demis narkozlanolacakmis biton para istiolar bi insana iyi bi haber hic mi gelmez napicami bilemiyorum artik gercekten..

Dua oneriyorum duymuşsunuzdur 41 gun ara vermeden Meryem Suresi adet olursan biri senin yerine okuyacak her gun

Bn denedim Meryem süresini ve bitirdiğim ay hamile olduğumu öğrendim
Ama tabi düşük riskim war orası ayrı bir mesele
Hergun okuyup suya ufleyip içtim ve tilavet secdesini yaptım
Adet olunca ara werdım bitince kaldığım yerden devam ettim

Bn denedim Meryem süresini ve bitirdiğim ay hamile olduğumu öğrendim
Ama tabi düşük riskim war orası ayrı bir mesele
Hergun okuyup suya ufleyip içtim ve tilavet secdesini yaptım
Adet olunca ara werdım bitince kaldığım yerden devam ettim
Annem de bana okudu 1 ay once bitti okudugu suyu içtim uzakta oldugu icin .Tabii onemli olan inanmak ve yürekten istemek.Bize de dua edin lutfen 15 kasim bat ve evlilik yil donumumuz

esimin sonuclari cok sukur iyi cikti benim adet duzensizligim var canim igneyle kullandim adet ve yumurta gelisimi icin ama sonuc alamadim
Soğan kürü uygulamalısın canım ondan sonrada incir kürü tabi bol bol kuru üzüm fındık kuru incir yemelisiniz eşinizle berabrr

Ve bir tavsiye daha brokoli yiyin bol bol icinde folik asit ve bir cok vitamin mevcut

Ah kizlar esim bugün doktorla konusmus doktor tikaniklik olabilir demis narkozlanolacakmis biton para istiolar bi insana iyi bi haber hic mi gelmez napicami bilemiyorum artik gercekten..
Konunun öncesini bilmiyorum canım ondan soruyorum sorun eşindemi sendemi kimde tıkanıklık varmış

X