Gebeliğe Hazırlık bebisimiz olmasi icin ne yapmaliyiz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Atyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
356
192
37
sorum bu kadar :)
birgun atilcam bu sayfadan
kafayi yemeden bi dogursaydik
kizlar bana kur tarifi verebilirmisiniz bu aydan itibaren kurlere baslamak istiorum igneler haplar ise yaramiyor belki dogal yontemler ise yarar simdiden tesekkurler

Eltim bir zamanlar birşey anlatmıştı ne kadar doğrudur bilemem ama kendisinin öyle hamile kaldığını ısrarla iddia ediyordu.

1 demet maydonozu demliyor, sonra bir leğene boşaltıyor.
İlişkiye girmeden önce bu maydonozlu suya kendini buharına tutuyor.
yani suyun içine oturmuyor, sadece buharına tutuyor kendini.
Sonrasında da ilişkiye giriyor eşi ile.

Sözüm ona bunu eşi bilmeden yapmış.
2 sene çocukları olmamış ve şimdi bir tane oğlu var (7-8 yaşlarında şu an).

Zararı olacağını sanmam deneyebilirsin.

bunu ve bide sut buharini birkac defa daha duymustum deniycem cok saol cnm

bunu ve bide sut buharini birkac defa daha duymustum deniycem cok saol cnm
Eltim bunu yaptıktan sonra (tabii her gün değil, haftada 2-3 sefer demişti) akıntısının arttığını.
İlk başta sarı daha sonrasında da daha şeffaf şekilde akıntının düzenli geldiğini söylemişti.
Bir ara doktora da sormuş sanırım ama doktor olumsuz birşey söylememiş.
Artık herşeyden vazgeçip, tedavi amaçlı doktor randevusu aldığı gün hamile olduğunu öğrenmiş mesela.
Hamile kalmasını da bu küre bağlıyordu.

Senin için de hayırlısı olsun.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

senden allah razi olsun suan daha genis arastiriyorum bu konuyu insallah bizde yararini goruruz

sorum bu kadar :)
birgun atilcam bu sayfadan
kafayi yemeden bi dogursaydik
kizlar bana kur tarifi verebilirmisiniz bu aydan itibaren kurlere baslamak istiorum igneler haplar ise yaramiyor belki dogal yontemler ise yarar simdiden tesekkurler
Eski konularınızi okumadım ama eşinizde ya da sizde bir sorun mu var da olmuyor yoksa sebepsiz yere mi? Ona göre birşeyler diyeyim..

Tatlim belki yumurtlama gununu yanlis hesapliyorsundur
Insallah hepimizi bu duyguyu yasariz

Eski konularınızi okumadım ama eşinizde ya da sizde bir sorun mu var da olmuyor yoksa sebepsiz yere mi? Ona göre birşeyler diyeyim..
esimin sonuclari cok sukur iyi cikti benim adet duzensizligim var canim igneyle kullandim adet ve yumurta gelisimi icin ama sonuc alamadim

esimin sonuclari cok sukur iyi cikti benim adet duzensizligim var canim igneyle kullandim adet ve yumurta gelisimi icin ama sonuc alamadim
Benim de eşimde bi sorun çıkmadı ama bende polikistik over olduğu için uğraştırdi biraz.. 2 yıl kadar igne ilac tedavi oldum. Ara da verdim tabi bu süre içinde. En son tüp bebek ile hamile kaldım oğluma. Şimdi de kendiliğinden oldu. Yani herşey nasip işi. Hiç ummadığım anda, adet söktürücü kullanırken hamile kalmışım. 3-4 ayda bir regl olan birisiyim. Olmaz diye birşey yok olur yeter ki sen umutsuz olma. Bol bol sabır ve dua et..

Tatlim belki yumurtlama gununu yanlis hesapliyorsundur
Insallah hepimizi bu duyguyu yasariz
dr gozetimi ve planlamasiyla iki ay denedik canim olmadi malesef kurlari deniycem bide buroda claisiorum yuruyus yapayim diyorum hareketsiliktende olmayabilir. Adet duzensizligim var ama kilolu degilim. catlatma ignesi felan kullandim sonuc malesef sifir

allah bagislasin cnm darisi benimde basima insallah

Benimde adet duzensizligim var tatlim bu ay ilk defa 16. Gunde yumurtladim bakalim her ay tumurtluyorum ama duzensizdi iste insallah hamile kaliriz uzulme

Sağlıkla gelsin inşallah bebişin canım herşey nasip

Bu adet duzensizligi cok kotu ya adet olmadan calismalara devam edemiyoruz ..

Adet dusensizligi çocuk olmasına engel değil ki.. Örneği benim..
3 ay adet olmadım. Hiç adet olmadan da hamile kaldım.
Plan ile olacak iş değil bu :)

Adet dusensizligi çocuk olmasına engel değil ki.. Örneği benim..
3 ay adet olmadım. Hiç adet olmadan da hamile kaldım.
Plan ile olacak iş değil bu :)

Aaa gercekten miii ??? Hayirli olsun bu arada

Valla umut oldunuz. Cunku adet olmadan nasil yumurtlicam falan diye dusunuyordum. Yani suan dr tarlusal verdi onu iciyorum birde bitki caylari iciyorum. Civan percemi ve aslan pencesi.

Benimde adet duzensizligim var tatlim bu ay ilk defa 16. Gunde yumurtladim bakalim her ay tumurtluyorum ama duzensizdi iste insallah hamile kaliriz uzulme
uzulmemek elde degilki her ay buyuk umilerle bekliorsun tutmadiginami uzulsun insan okadar hayal kirikliginami cocuk olmadan isimlermi dusunmedim yatak odalarimi begenmedim neler neler
senin icin herseyin en guzelini diliyorum canim ins tutar sagsalim kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…