- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- Konu Sahibi Rebelion18
Kızlar ikinci resim de 12.4 gunluk renkli ultrason. Videodan aldim. Cok net degil. Bir saniyeligine açıyor sanki
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı pozisyonda duruyordu oğlum.26Eki Görüntüle 1993062 Bebegimin 11.4 gunluk ultrason görüntüsüne göre bilen varsa tahmin edebilirmisnz. Yarin da doktora gidecegim ama genelde bu sekilde duruyor. Sakliyor.
Ayyy inşallahBende kız diye tahmin ediyorum anlamam ama içimden öyle geçti
Allah gönlüne göre versin canım sağlıklı olsun en önemlisiAyyy inşallah
Ben de ondan korluyorum ya acaba yarin kontrolden once çikolata falan yesem işe yarar miAynı pozisyonda duruyordu oğlum.26
Haftadayiz suan
Evet ilk çocuğum olacak hayirlisiyla gelsin de cinsiyeti önemli degilAllah gönlüne göre versin canım sağlıklı olsun en önemlisi
Aslinda gecen haftaki fotografi tam net cikmadi bu kalp grafisi icin verilen kucuk olan fotoğraf buyuk olani da buDaha net bir goruntusu olsaydi nubuna bakarak yorum yapabilirdim ama biraz bulanik net degil foto.hayirlisi olsun saglikli olsun
Herkes erkek olacak diyor cevremde ama benim gönlümden kız geçiyor. Hayırlısı olur ins. TesekkurlerOgullarimin fotolarina benziyo bence erkek
Solda bebeğim.Bebeginizi soldami sagdami hissettiniz ilk ultrason fotosunda kinumu ne
Bebek benim solumda doktor o sekilde bakiyor. Ilk yerlesme yeri solSimdi degil ama ilk döllendigi konum sag ise erkek sol ise kiz deniyor yani ultrason fotosunun tersi olacak ultrasonda solda duruyorsa sizin saginizdadir erkektir ...allahin izniyle tabiki
Daha net yokmu sanki foto bulanik cozemedim.birsey soylemekde istemiyorum yaniltici olabilir nubu gorunuyor ama net degilAslinda gecen haftaki fotografi tam net cikmadi bu kalp grafisi icin verilen kucuk olan fotoğraf buyuk olani da bu Eki Görüntüle 1993076
Cikolata yiyince bebek yerinde durmuyo ben yedim gittim atladi zipladi dr cnsiyet soylememisti ama atlayp ziplarken pipi gormustum kendim tahmn ettim 1 hafta snrada devlette ikili testte kesin erkek oldgnu ogrendim. Eger kizsa yine gostermicektir zten icime kiz dogduAslinda gecen haftaki fotografi tam net cikmadi bu kalp grafisi icin verilen kucuk olan fotoğraf buyuk olani da bu Eki Görüntüle 1993076