zeliscik Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2007 479 1 0 Kayseri 11 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi zeliscik #41 wsw .!.: aaa senin adına çok sevindim :) Allah hepimizin bebişlerini kötü şeylerden korusun Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.allah kimseye kötü şeyler yaşatmasın.sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
wsw .!.: aaa senin adına çok sevindim :) Allah hepimizin bebişlerini kötü şeylerden korusun Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.allah kimseye kötü şeyler yaşatmasın.sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
AYN SİDİKLİ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.489 7 641 Şanlıurfa 11 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi zeliscik #42 zeliscik .!.: günaydın kızlar.ya dualarınız için teşekkürler. cumartesi günü gittik doktora hiçbir sorun yokmuş ama çok korkuttu beni allah kimseye böyle bişey yaşatmasın. Genişletmek için tıkla... gözün aydın canım çok sevindim,allah bir daha yaşatmasın canım
zeliscik .!.: günaydın kızlar.ya dualarınız için teşekkürler. cumartesi günü gittik doktora hiçbir sorun yokmuş ama çok korkuttu beni allah kimseye böyle bişey yaşatmasın. Genişletmek için tıkla... gözün aydın canım çok sevindim,allah bir daha yaşatmasın canım
zeliscik Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2007 479 1 0 Kayseri 11 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi zeliscik #43 AYN .!.: gözün aydın canım çok sevindim,allah bir daha yaşatmasın canım Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım.aminn
AYN .!.: gözün aydın canım çok sevindim,allah bir daha yaşatmasın canım Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım.aminn