bebişim 3 aylık,2 hafta sonra işe dönüşş kafam çok karışık lütfen yardımm edinnn!!!

ene2004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2010
167
0
66
İstanbul
merhaba arkadaşlar, 15 gün sonra işe başlıcam ama kafamda bi dünya soru işareti var. süt pompasını aldım sütlerimi sağıp bırakıcam inşallah ama nasıl olcak bu konuda tecrübeli olanlardan destek istiyorum..

bebeğin biberondan emio mu canım?
benim oğlumda 3 aylık ama sütümü sağdığım zaman biberondan içmiyorbilmiyorumkismile

evet canım birkere denedim çok az sütümü sağıp verdim cokcok emdi kuzucuğum, emziğe alıştırdım çünkü heralde ondan kolay aldı biberonu.. ama işe gittiğimde nasıl olcak çok korkuyorum. mesela günlük ne kadar emer bunun miktarını nasıl ayarlarım? ben ne kadar süt bırakmalıyım? sabah ben çıkarken uyandırıp emzirmek mi yoksa süt sağıp bırakmakmı daha doğru olur? o kadar çok düşünüyorum ki anlatamam, işe başlayan anneler nasıl yapıyorsunuz bana yol gösterin lütfen:çok üzgünüm::Saruboceq:

benim kızım 7 aylık doğduğundan beri sütü sağarak verdim emmediği için. ne kadar bırakacam diye düşünme sabah gitmeden iki göğsünüde süt gelmeyene kadar sağ ne kadar çıkarsa dolaba koy 24 saat saklanabilir ama muhtemelen bütün gün yetmez o süt buyüzden bence deepfreeze süt saklama poşetleriyle şimdiden süt koy sen yokken çözdürüp kullanılabilsin yada gece az emiyosa gece sağıp dolaba koy bi de düzzenli sağmazsan sütün kesilebilir 2-3 saatte bi sağmalısın varsa imkanın

bi öğünde ne kadar süt içtiğini öğrenmek içinde bi iki öğünü sağarak ver belli olur zaten ama merak etme sağmakla sütünün miktarı azalmaz emmesiyle fazla fark yok ama içsede içmesede 2-3 saatte bi sağmalısın

çok teşekkürler canım, annelik zor iş,aslında bu benim 2. oğlum ilkini bırakıp işe dönememiştim şimdi çalışmak zorundayım ve bebeğimi bırakmak korkulu rüyam oldu.. allahın izniyle başarırım inşallah dualarınızı bekliyorum:Saruboceq:

yardımım dokunursa ne güzel.benim kızım oda ısısında içiyo dolaba koymuyorum acıkınca öylece veriyorum . sağılan süt dolaba koymadan 8 saat bozulmadan durabilir bu sebeple sabah sağdığını dolaba koymayabilirsin zaten maximum 3 saat içinde içecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…