Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesibebişi için hoppala kullanan var mı
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ya kararsızım arkadaşlar bebeğim 6 aylık oldu ve onu eğlendirmek gayet zorlaştı hoppala alsam eğlenir diye düşünüyorum kullanananız varmı ve hangi markaları önerirsiniz şimdiden çoook teşelkkürler
slm arkadasim,hoppala ne demek ilkkez duyuyorum valla,acaba ben biliyorumda baska isim olarakmi bi anlati ver canim ne demek oldugunu sonra yazim,kullanip kullanmadigi,sevgilerrrrr
daha küçük değilmi tatlım bunun için bence müzikli ve renkli oyuncaklardan alsan..dahada ilgisini çeker diye düşünüyorum...yavrun çok güzel allah bağışlasın...sevgilerrrr
canım bence çok küçük daha..bir bebek mağzasında çok güzel oyuncaklar var..toysorusda çok güzel ve ay ay çocuklara göre çok güzel ve renkli eglenceli oyuncaklar var onlardan alabilirsin..