Bebıshım'ın çeyizleri:)

herkes ilk başta tabak çanak tenereden başlarrr

sen sadece iç çamaşırları almışsın hepsi birbirinden güzel
mutlulukla kullan canım

bebegım ıc camasırı almayı sevıyorum,evlılıgın yemekten cok romantızm kısmına calısmısım ılk basta:)ınanmayacaksın bunlar benım ıc camasırlarımın cok az kısmı dıgerlerı sarılmıs vazıyette oldugu ıcın acıp resmını cekemedım:)alır almaz tencere tabak tava hepsını ekleyecegım,

canım ya kırmızı ipli geceliğin harikaaaaa bayıldım:1: markası nedrir acaba öğrebilir miyim nereden aldın?

bebegım ıc camasırı almayı sevıyorum,evlılıgın yemekten cok romantızm kısmına calısmısım ılk basta:)ınanmayacaksın bunlar benım ıc camasırlarımın cok az kısmı dıgerlerı sarılmıs vazıyette oldugu ıcın acıp resmını cekemedım:)alır almaz tencere tabak tava hepsını ekleyecegım,

alemsin valla:1:maşallah canım:nazar:
bekliyoruzzz canım.görelim bakalım..senin bu iç çamaırlarınla bir mağaza açılır sanırsam:9:

Öncelikle Allah hayırlı bir eş,hayırlı bir evlilik nasip eder de aldıklarını güzel günlerde kullanırsın inşallah. Her şeyin birbirinden güzel. Veee zeki hatunsun vesselam biz diğer kızlarla çanak çömlek peşinde koşturalım sanki adam tabağa bakacak :60: sen en iyisini yapıp çamaşırlardan ve geceliklerden başlamışsın ne kadar çok ve ne kadar güzeller :nazar:

buda devamı arkadaslar,resım cekemedım cok usengec ve tembel oldum bu aralar netten resmını buldugum bu sekılde yuklemek ıstedım:)
$untitled.webp
lg led tv 72 ekran 1600 e aldık vatam computerda ındırım vardı

Öncelikle Allah hayırlı bir eş,hayırlı bir evlilik nasip eder de aldıklarını güzel günlerde kullanırsın inşallah. Her şeyin birbirinden güzel. Veee zeki hatunsun vesselam biz diğer kızlarla çanak çömlek peşinde koşturalım sanki adam tabağa bakacak :60: sen en iyisini yapıp çamaşırlardan ve geceliklerden başlamışsın ne kadar çok ve ne kadar güzeller :nazar:

tskr ederım canım:)

iç çamaşrların çok güzel kızzz boll bol doldurmuşsun valla neyse cnm iyi günlerde giyersin inşallah mutluluklar:nazar:

çeyizlerinin hepsi çok güzel canım arkadaşlarında dediği gibi iç çamaşırların harika güle güle kullan.

Canım maşallah iç çamaşırların daha çok dikkatimi çekti açıkcası :)) rnek renkk çeşit çeşitt :))
Güzel günlerde kullan inşallah, hepsi çok güzel :)
Allah huzurlu bir evlilik nasip etsin.

Wuwwww iç giyim yakıyoooorrrrr kuzum, musmutlu kullan hepsini inşallah :16:

Mobilyaların hayırlı olsun bu arada, hepsi çok şık gerçekten :nazar:

Back
X