Bebıshım'ın çeyizleri:)

güzel günlerde kulanın inşallah! gecelikleriniz çok güzeller :77: tchibonun deterjanlıklarından bende almak istiyorum ama bi türlü nette satışa çıkmadılar... :84:
bulundugun ilde tchibo varsa bulabılırsın canım,cunku gecen ctesi,ben bır tanesınde rastladım ,cok begenerek aldım insallah sende bulur alırsın canım tskr ederım guzel dıleklerın ıcın.

gecelik ve nevresimler süper.. güle güle kullan. sen de seviyorsun sanırım bunlarda başladığına göre. ben de öğrenci evimde bile saten pijamalarla dolaşırdım. hatta kuzenimin oğlunun bana ilk hitap sözlerinden biri teten taydin olmuştu.:60::60:

vuuuu gecelikler harika :46::46: bende alıcam inşallah böle çeşit çeşit dün başlangıç yapabildim bir tane var daha çeyizimde :) çeyizlerinin devamını bekliyoruz herşeyin çok güzel.

$IMG_1107.webp$IMG_1109.webp$IMG_1105.webp$467.webp$IMG_1108.webp$IMG_1106.webp$IMG_1110.webp

Hepsi birbirinden güzel... İyi günlerde kullan canım. Darısı benim gibi henüz çeyize başlamamış olanların başınaaa :)

bunlardan kaç tane var sende :26::26: utandım şimdi kendimden iki sonra evlencem iki tane var daha yahu :27::27:

gecelik süper.. güle güle kullan. sen de seviyorsun sanırım bunlarda başladığına göre. ben de öğrenci evimde bile saten pijamalarla dolaşırdım. hatta kuzenimin oğlunun bana ilk hitap sözlerinden biri teten taydin olmuştu.:60::60:

:Dcok guldum canım ya,ben cok sevıyorum gecelıklerı daha cok ama cok eksıgım var ama gecelık almadan duramıyorum ceyız anlayısım bu napim:)

bunlardan kaç tane var sende :26::26: utandım şimdi kendimden iki sonra evlencem iki tane var daha yahu :27::27:

alırsın canım begendıgını,daha cok varmıs ben de hazıranın sonlarına dogru evlenıcem safak sayıyorum,tek basıma halletmeye calısıyorum bırcok seyı,yanımda hıc destekcım yok,manevı destekcım yanı,maddı aramıyorum,mutluluklardılerım canımn.

iç giyim olarak aldıkların muhteşem çok güzel canım allah güldüre güldüre mutlu mutlu giydirmeyi nasip etsin :66:

TSKR EDERIM KANSUCUM:)daha guzelı senın olsun cnm,Allah kımsenın hevesını kursagında bırakmasın ınsallah,bakalım hayırlısıyla bır evlensem ahhhhh ahhhhhhhhhh...

Günlük uğradığım çeyizlerden bir tanesi seninki eee hani başka yokmu geceliklerden benimde almaya başlamam gerek yaaa:84::84:

$IMG_1147.webp$IMG_1150.webp$Naturella-havlu.webp$IMG_1149.webp$IMG_1152.webp$IMG_1148.webp$IMG_1151.webp$linens-Prado-Havlu.webp$linens-Passion-Bamboo-Havlu.webp
almıs oldugum havlular netten de buldum aynısını onuda ekledım 4 adet aldım ama 70 l pahalı mı aldım bılmıyorum pazarlık yapamıyorum ben ya:(
alttada almıs oldugum sütyenler ceyıze sade sutyen de olmalı dedım ve gene ıc gıyım almıs oldum 3 al 2 öde kampanyasından 86 lya mal oldu.

Eklentiler

• $IMG_1154.webp
    $IMG_1154.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 77
  • $IMG_1155.webp
    $IMG_1155.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 83
  • $IMG_1156.webp
    $IMG_1156.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG_1153.webp
    $IMG_1153.webp