- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
esescim yazılarını takip ediyorum inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum .
bak tatlım yazdıgımn altında sag tarafta alıntı ile cevapla var.
canım ya cesaret edip test yapamıyorum ki :26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esescim yazılarını takip ediyorum inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum .
bak tatlım yazdıgımn altında sag tarafta alıntı ile cevapla var.
canım ya cesaret edip test yapamıyorum ki :26::26:
Adet tarihin nezaman canım inş hamişsindir hadi hayırlısı:)
13 ocakta olmustum adet,asılama 23 ocakta oldum.
10 subatta bekliyorum adet canımmm :)) sennnn ???
Esescim benim hikayem o kadar uzunki kısaca anlatmaya calışayım ben 13 senelik evliyim ve pokoluyum 2 kere aşılama oldum tutmadı bikac defada kimyasal gebelik yaşadım şu andada gizli şekerle mücadele ediyorum tüp bebege başlayamadım henüz rabbim benim gibi çocuk hasretiyle yanan arkadaşlara hayırlı evlat versin inş neyse başını agrıttım güzel haberlerini bekliyorum canım:))
anladım cnm,peki eşinin değerleri normalmi? Ya asılama tutmayan cok.
Acaba benimde tutmadımı ki,hic bir belirtimm yoookkk ((((
Esescim hemen karamsar düşünme inş tutunmuştur bebişin eşimi degerleri çok çok iyi sorun bende pokoluyum hiç sogan kürünü denemedim denemeyi düşünüyorum canım.
Adet tarihin nezaman canım inş hamişsindir hadi hayırlısı:)
adet oldum tutmadı cnm
Üzülme tatlım allah büyük en kısa Zamanda rabbim yüzünü güldürsün seninde güzel haberini alırız burdan innnşşşalllaah.
inşallah canımmm
hayırlısı olsunnnnn
sende bişeyler yokmu ? :44::44:
Hayırlısı olsun canım bendede bişey yok allah ol derse olacak inş. Ümidimizi kaybetmiyoruz elbet rabbim bizide sevindirir.
Hayırlısı olsun canım bendede bişey yok allah ol derse olacak inş. Ümidimizi kaybetmiyoruz elbet rabbim bizide sevindirir.
Bende istiorum bebek ama benm de kac aydir olmuyor beklioruz doktorada gittim herseyin normal oldugunu soyluyor artik beklioruz