bebiş

bak tatlım yazdıgımn altında sag tarafta alıntı ile cevapla var.
canım ya cesaret edip test yapamıyorum ki :26::26:

Adet tarihin nezaman canım inş hamişsindir hadi hayırlısı:)

Son düzenleme:
13 ocakta olmustum adet,asılama 23 ocakta oldum.
10 subatta bekliyorum adet canımmm :)) sennnn ???

Esescim benim hikayem o kadar uzunki kısaca anlatmaya calışayım ben 13 senelik evliyim ve pokoluyum 2 kere aşılama oldum tutmadı bikac defada kimyasal gebelik yaşadım şu andada gizli şekerle mücadele ediyorum tüp bebege başlayamadım henüz rabbim benim gibi çocuk hasretiyle yanan arkadaşlara hayırlı evlat versin inş neyse başını agrıttım güzel haberlerini bekliyorum canım:))

Esescim benim hikayem o kadar uzunki kısaca anlatmaya calışayım ben 13 senelik evliyim ve pokoluyum 2 kere aşılama oldum tutmadı bikac defada kimyasal gebelik yaşadım şu andada gizli şekerle mücadele ediyorum tüp bebege başlayamadım henüz rabbim benim gibi çocuk hasretiyle yanan arkadaşlara hayırlı evlat versin inş neyse başını agrıttım güzel haberlerini bekliyorum canım:))

anladım cnm,peki eşinin değerleri normalmi? Ya asılama tutmayan cok.
Acaba benimde tutmadımı ki,hic bir belirtimm yoookkk :(((((

anladım cnm,peki eşinin değerleri normalmi? Ya asılama tutmayan cok.
Acaba benimde tutmadımı ki,hic bir belirtimm yoookkk :(((((

Esescim hemen karamsar düşünme inş tutunmuştur bebişin eşimi degerleri çok çok iyi sorun bende pokoluyum hiç sogan kürünü denemedim denemeyi düşünüyorum canım.

Esescim hemen karamsar düşünme inş tutunmuştur bebişin eşimi degerleri çok çok iyi sorun bende pokoluyum hiç sogan kürünü denemedim denemeyi düşünüyorum canım.

hic icmedim canım,bakalım ya kısmet ins.tututunmusturr ya?:49:

Bebeğim annem geldin sanmıştım hayatıma :43::43::43:

Üzülme tatlım allah büyük en kısa Zamanda rabbim yüzünü güldürsün seninde güzel haberini alırız burdan innnşşşalllaah.

inşallah canımmm :25::25:
hayırlısı olsunnnnn :5::5:
sende bişeyler yokmu ?
:44::44:

inşallah canımmm :25::25:
hayırlısı olsunnnnn :5::5:
sende bişeyler yokmu ?
:44::44:

Hayırlısı olsun canım bendede bişey yok allah ol derse olacak inş. Ümidimizi kaybetmiyoruz elbet rabbim bizide sevindirir.

bebeğimm gel artıkkk annemmmm seni cook özledimmmmmmm ...

bebeğimm gel artıkkk annemmmm seni cook özledimmmmmmm ...:14::14:

Kûn Fe Yekûn.

' Ol der ve olur! '...Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur.
Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür...

Kun...Sözün başladığı yerdir! Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzın haykırışa başladığı yerdir.
' Ol der ve olur! ' ya her şey...Kelamıma 'ol' dediği yerdir...

Bütün yasakların yasak olduğu, lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O'nun olduğu yerdir Kun! 'Olma'nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an...Var oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır...Ve uçsuz
bucaksız düşüncelerimi dizginleyemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O'nu fark
edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kun

' Ol der ve olur! ' ya, gem vurulamayan hissiyatın yaratılışı da vuku bulur! Kun...O'nun 'ol' busesi...Hazin namelerini
arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi...Benim yerimdir...Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir...

Kun!...

(alıntıdır ..)

Bende istiorum bebek ama benm de kac aydir olmuyor beklioruz doktorada gittim herseyin normal oldugunu soyluyor artik beklioruz

Bende istiorum bebek ama benm de kac aydir olmuyor beklioruz doktorada gittim herseyin normal oldugunu soyluyor artik beklioruz

benimde hersey normal cnm.esinin degerleri de önemli.onunla birlikte de gidin:10::10:
rabbim ins.kısa zamanda bizlere de nasip eder o minnaklardan insallahhhhhhh :14::14:

Back