Ama adetım yenı bıttı ko saskınım ;\
Bilmıyorum canım tam zamanında oldum adetımı gunumde normal devam ettı sımdı bu neyın nesı anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benım hala dunku anlattıgım sey devam edıyo
Bilmıyorum canım tam zamanında oldum adetımı gunumde normal devam ettı sımdı bu neyın nesı anlamadım
bende istiyorum o minik melekten bendeee... 7 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz olmadı henüz
ayrıca son 2 aydır gebeliğin neredeyse bütün belirtilerini yaşadım ama sonuç hüsran... Psikolojik galiba.. Belirtilere de hiç takılmamak lazım aslındaaa
Canım doğal yoldan mı hamile oldun?ayrıca son 2 aydır gebeliğin neredeyse bütün belirtilerini yaşadım ama sonuç hüsran... psikolojik galiba.. belirtilere de hiç takılmamak lazım aslındaaa
evet canım doğal yoldan oldu hamdolsun...Canım doğal yoldan mı hamile oldun?
Amin inşallah kısçem ♡evet canım doğal yoldan oldu hamdolsun...
ovulasyon testi kullanmıştım pko luyum normalde bir önceki ay klomene cevap vermemiştim ertesi ay kendiliğinden oldu..
ancak bazı vesilelerim var tabiiki...
hamile kaldığım ay hayıt otu kullandım ve faydası olduğuna inanıyorum birde belime yakı gibi birşey yapmışlardı ve o ay adetimde parçalar düşürdüm resmen ve çok sancım oldu...
son olarak da en önemlisi meryem suresi...ve dualar... isteyen herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun Rabbim...
sağol canım Allah razı olsun...Amin inşallah kısçem ♡
dua et bizlere de. .
sende sağsalim al kucağına. .
teşekkür ediyorum
..
sağol canım Allah razı olsun...
her daim dualarımda tüm isteyenler...