bebiş

Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun!
Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar selam ve dua ile ...
:16::16:

bende istiyorum o minik melekten bendeee... 7 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz olmadı henüz:43:

ayrıca son 2 aydır gebeliğin neredeyse bütün belirtilerini yaşadım ama sonuç hüsran... psikolojik galiba.. belirtilere de hiç takılmamak lazım aslındaaa

Canım doğal yoldan mı hamile oldun?
evet canım doğal yoldan oldu hamdolsun...
ovulasyon testi kullanmıştım pko luyum normalde bir önceki ay klomene cevap vermemiştim ertesi ay kendiliğinden oldu..
ancak bazı vesilelerim var tabiiki...
hamile kaldığım ay hayıt otu kullandım ve faydası olduğuna inanıyorum birde belime yakı gibi birşey yapmışlardı ve o ay adetimde parçalar düşürdüm resmen ve çok sancım oldu...
son olarak da en önemlisi meryem suresi...ve dualar... isteyen herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun Rabbim...

evet canım doğal yoldan oldu hamdolsun...
ovulasyon testi kullanmıştım pko luyum normalde bir önceki ay klomene cevap vermemiştim ertesi ay kendiliğinden oldu..
ancak bazı vesilelerim var tabiiki...
hamile kaldığım ay hayıt otu kullandım ve faydası olduğuna inanıyorum birde belime yakı gibi birşey yapmışlardı ve o ay adetimde parçalar düşürdüm resmen ve çok sancım oldu...
son olarak da en önemlisi meryem suresi...ve dualar... isteyen herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun Rabbim...
Amin inşallah kısçem ♡
dua et bizlere de. .
sende sağsalim al kucağına. .
teşekkür ediyorum
..

Arkadaşlar göbek kayması diye bir olayı duydunuz mu bilmiyorum ama aklınızda bulunsun diye yazıyorum. Ben iki kez tüp bebek denedim olmadı. Büyükler göbeğin mi kayık acaba falan bi baktır dediler, gittim bu işten anlayan bi teyzeye. Göbeğimin uzun zamandır yerinde olmadığını, farklı bir yere yer ettiğini söyledi. Bu şekilde bırak doğal yolu tüp bebekle bile hamile kalamazsın dedi. Neysee 1 hafta boyunca gittim kendisine göbeğimi yerine getirdi, sonra 3. transferim oldu ve çok şükür tuttu. Belki de Allah'ın takdiri zamanı bu zamanmış ama çaresizlik insana her duyduğunu yaptırıyor, sadece bilin istedim:) dualarım sizinle umarım sizde en hayırlı zamanda evlat sahibi olursunuz.

Kizlar hic uzulmeyin dr banada cocugun olmaz demisti dis gebelik ic kanama gecirdim sol tupum alindi.ama hic doktora gitmeden hic tedavisiz suan hamileyim allahasukur .mutlaka vakti saati vardir allahim ins sizlere cok guzel evlatlar verecek sadece tevekkul ve sabir biraz

Back