bebiş

Evet bi bebiş bekleyende benim benimde 6. Ayım korunmayı bırakalı 1.5 senelık evliyım ama hap ogne fıbı şeylerle korunmadım adetım düzenli bi sıkıntı yok ama şubat 14 de randevu alabildım inş hayırlı haberler alıp buraya yazmak istiyorum Rabbim senden evlat dileyen herkese hayırlısı ile evlat nasip eyle.AMİN

Evet bi bebiş bekleyende benim benimde 6. Ayım korunmayı bırakalı 1.5 senelık evliyım ama hap ogne fıbı şeylerle korunmadım adetım düzenli bi sıkıntı yok ama şubat 14 de randevu alabildım inş hayırlı haberler alıp buraya yazmak istiyorum Rabbim senden evlat dileyen herkese hayırlısı ile evlat nasip eyle.AMİN

Allahım aratmasın .. hayırlısından insallah bizlerede evlat sahibi olmayı nasip etsin ...
cnm yasın kactı?

22 yasındayım sen ne xamandır bekliosun bebiş

bende 23 yasındayım cnm 1 yıldır deniyoruz.
2 aydır hastanedeyim nerdeyse her hafta.bi problemde cıkmadı.
en son 23 ocata asılama oldum.haftaya bakalım görcez sonucu :17:
sen hangi tedaviler oldun?hangi aşamadasın? :49::49:

İnş gönlüne görw olur canım güzel haberlerini bekliyorum burdan tuhaf gelcek belki ama doktora genel muayne için 14 şubatta gidecem yani korunmayı bıraktım doğal yollarla bekledık ama 6 aydır olmayınca daha yeni başlıycam doktor işlerine sence geç mi kaldım doktora gıtmek için ???

İnş gönlüne görw olur canım güzel haberlerini bekliyorum burdan tuhaf gelcek belki ama doktora genel muayne için 14 şubatta gidecem yani korunmayı bıraktım doğal yollarla bekledık ama 6 aydır olmayınca daha yeni başlıycam doktor işlerine sence geç mi kaldım doktora gıtmek için ???

yoookk cnmm daha yasımız kücük.:34::34:
hem yeni evlisin ideal bence yani .. :nazar::nazar:
insallah pespese bebekleriimiz gelir :16::16:

İnşş canım bi sorun cıkmamış sende çok sevındım emınım rabbım hayırlı bi vakıtte vercektır. İlk defa kadın doktoruna muayene olcam acıkcası korkuyorum

İnşş canım bi sorun cıkmamış sende çok sevındım emınım rabbım hayırlı bi vakıtte vercektır. İlk defa kadın doktoruna muayene olcam acıkcası korkuyorum

korkulcak hiçbirşey yok cnm..
eşinle beraber gidin bence daha ii olur ..
eşinin sperm kontrollerini de yaptırın ..
insallah güzell sonuclar alırız hep beraber .. :34::34:

İnş canım ya seninde güzel haberlerini bekliyorum. Bu arada bufün rüyamda yatak odamın her yerınde bebek kıyafetleri vardı allah hayırlara getirsin ;)))

İnş canım ya seninde güzel haberlerini bekliyorum. Bu arada bufün rüyamda yatak odamın her yerınde bebek kıyafetleri vardı allah hayırlara getirsin ;)))

inşallah cnm ya.hayır olsun .. ben rüya görmüyorum hiç :26:

♥ Rabbim OL DE ,OLSUN!..♥

:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::4::4::4:

Amin canım amin birbirmiz için dua edelim evliliğimin ilk zamanları bebek denildiği zaman o kadar uzak geliyodu ki bana sanki şimdiki benle o zaman ki ben farklıyız o zamnki isteksiZlikle şimdi ki istek arasında çok çok fark var

Amin canım amin birbirmiz için dua edelim evliliğimin ilk zamanları bebek denildiği zaman o kadar uzak geliyodu ki bana sanki şimdiki benle o zaman ki ben farklıyız o zamnki isteksiZlikle şimdi ki istek arasında çok çok fark var

aynennn aynenn,istemiyoruz dediğimiz bebeklerimiz için deliriyoruz şimdii :14::14:

Allah'ım bekletme yarabbi,hayırlı evlatlar nasip eylee bizleree :43::43::43::43:

esescim yazılarını takip ediyorum inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum .

Back