• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebiş tedavisi görenlerrrrr

OLSUNARTIK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
90
1
28
Antalya
Ben 6 ay boyunca korunmadan bekledim fakat bebiş gelmedi polikistik over oldugu için doktor tedavi deneyelim dedi önce ilaç tedavisi ile başladı bu ay olmazsa sonra iğne de ekleyip yapalım dedi aranızda var mı böyle bebiş sahibi olan

Ben 6 ay boyunca korunmadan bekledim fakat bebiş gelmedi polikistik over oldugu için doktor tedavi deneyelim dedi önce ilaç tedavisi ile başladı bu ay olmazsa sonra iğne de ekleyip yapalım dedi aranızda var mı böyle bebiş sahibi olan

topiğin hayırlı olsun ...bende pkoluyum ve bu sitede inan pkolu olan çok ..... hamiş kalan da çok hamiş kalamayan da çok ... ben 7 yıldır hamile kalamıyorum ilk yıl düşük yaptım sonra bir daha olmadı bebeğim maalesef... şuan çok kilo aldım 25 kilo vermem gerek diyetle vereceğim inşallah koşu bandı aldım sırf zayıflayıp bebeğim olsun sağlığıma kavuşayım diye kilo yüzünden başıma gelmedik kalmadı çok uzun hikaye ....kiloluysan mutlaka vermen gerek bana kiloyu verince hamiş kalacaksın diyor doktorlar bende hedefledim bakalım rabbim büyük ...Allah yardımcın olsun daha herşeyin başındasın ...ona bakacak olursan benim hormonlar normal ama pko ve kilodan kalamıyorum hamile çok tuaf aama yapacak bişi yok ....canım çatlama iğnesi verirler o olmassa aşılama yaparlar oda olmaz sa tüp bebek biaz yıpratıcı bir durum inşallah ilk aşamada kalabilirsin hamile...

Klomen başlıyorum öbür ayaa senin tedavin de hayırlı olsun :) benim de yumurta tembelliğim varmış :/

Slm kizlar bende uc yillik evliyim pkoluyum. Yumrtama sorunum var. Sag tupum tikali. Esimde varikosel var. Ve bi kere klomen tedavisi qordm bebegm olmadi . 5 ay sogan mi icmedim incirmi icmedm yine olmadi hatta incir ters tepti... Snr bska dktora gttm yine klomen folbiol ecopirin die bi ilac verdi ve hamileymisim. İnanamadim. Cnku olmuyodu bnde her ay beklerkn bu ay olmick ztn ddm hep . Mgrsm hamilemisim. Doktor yumrta takibi ypti bu ay ve bana iki solda yumrtan var ddi. Bugun yrn catlar ddi . O oyle derken bn Ztn hamileymisim dusunun.. Ama rbbme cok dua ettm bebek icin ne dualar okdum . Dilek diledm namazlar kildim. Sonunda rbbm vrdi ins kucagimada alirim . Yank hic stres yapmayin arkadaslar rbbme siginin.

Back