- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.781
bide ben fal yüzünden bebeğimi daha anlayamadan kaybettim tövbe ettim ne bakarım ne baktırırım allah korusunAynen bende bıkdım birde devamlı fal bakdırıyo kaynanam oda piskolojimi bozuyoen sonunda dedim olucağı varsada olmicak fal günah. Birde soruyolar düşünmüyorum diyorum takma kafana olur inşAllah Allah büyük diyorlar
en sonunda sonuçları filmi milmi toplıycam yanımda gezdircem dedim benyok ne hissettiğini kimse umursamıyor gerçekten benimde en yakınlarım yani bunu yapanlar bozulduğumu belli etmemeye çalışıyorum olur rabbim ne zaman derse diyorum doktora gidin en iyisi diyorlar ne desen var bi cevap
Ama artık herşeyein tedavisi var üzülme, pikoloji cook önemli. Ayrıca bayan hocalara git rica et sana dua etsinler. bize cocuğun olmuyo dediler, bende hocama anlattım oda bir dua okuyup karnımı okşadı iki hafta sonra hamile kaldım hemde bize son care tüp demişlerdisadece erkekte değil kadınddada geçerliymiş hatta şöyle yalan yeminler rahimlere kısırlık getirecektir yazıyor
bizde sorun çok bende endo vardı tedavi gördüm ama her an yenileniyor eşimde morfoloji 0 çok zor durummmmmm
banada asla normal yolla olamaz dediler kaç gün ağladım ve değerler böyleyken bna aşılama yaptı para tuzağı malesefAma artık herşeyein tedavisi var üzülme, pikoloji cook önemli. Ayrıca bayan hocalara git rica et sana dua etsinler. bize cocuğun olmuyo dediler, bende hocama anlattım oda bir dua okuyup karnımı okşadı iki hafta sonra hamile kaldım hemde bize son care tüp demişlerdi
inşallah canım aynı zamanlarda adetimiz bendede 2 haftadır tuhaflık var ben bu ay yumurta takibi yaptım pozitifi gördük ama pek değerlendiremedikİnsanları zağıflarıyla dolandırıyolar yok aşılama yok fal yok ilac. Artık pek inanmıyorum bunlara 3,5 senedir evliyim aslında isdemiyordum erkenden ama eşimin kasığında fıtık cıkdı daha yeni evliyken ozaman öğrendik spermler coook düşük ve hic hareket etmiyoTabi hemen hapi birakdim. Bu ayda ilk defa deliricek gibiyim devamli kasiklarim ağrıyo 2 haftadır adetim 19. Mart
Ayyu nasıl sevindiminşallah canım aynı zamanlarda adetimiz bendede 2 haftadır tuhaflık var ben bu ay yumurta takibi yaptım pozitifi gördük ama pek değerlendiremedikeşime keçi boynuzu kürü e vit pharmatol apimix neler içiriyorum inşallah rabbimin izniyle normal yoldan olur bebişlerimiz
inşallah canım napalım artık çok üzmemeye çalışıyorum kendimi ama hocaya gidicem hiç aklıma gelmemiştiAyyu nasıl sevindimhadi inşAllah Allahım sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasib eder. Olucaksa olur zaten. Ben sadece bir geceden hamile kalmışdım okadarda kötüydü durumu
ama hiç umudum yok kasıklarımda ağrı var benimmmmAyyu nasıl sevindimhadi inşAllah Allahım sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasib eder. Olucaksa olur zaten. Ben sadece bir geceden hamile kalmışdım okadarda kötüydü durumu
canim da iki gün beli olmaskiOzaman bir test yapsan? Ben catlıyorum şuan merakdan, sen nasıl dayanıyosun yaa. Bende bu ay cook ümitliyim ama sonu hayal kırıklığı olmaz
Canim genelde iki gün erken oluyorum ama bu ay 28 cekti biraz ona bagliyorum aslinda yaptirip hayal kirikligina ugramak istemiyorum artik 5 gun bekliycem olmasam yaptiricamCanım ne güzel adetlerin gecikiyor muydu.
Gecikmiyosa bebiştir bebişşşş
Hadi test yap inşallahhh ya hadiii yap merak ettim
bencede bekle canım insan sonra çok üzülüyor totem yapmış sayılırsın sakın test yapmaCanim genelde iki gün erken oluyorum ama bu ay 28 cekti biraz ona bagliyorum aslinda yaptirip hayal kirikligina ugramak istemiyorum artik 5 gun bekliycem olmasam yaptiricam
hangi hoca canım oAma artık herşeyein tedavisi var üzülme, pikoloji cook önemli. Ayrıca bayan hocalara git rica et sana dua etsinler. bize cocuğun olmuyo dediler, bende hocama anlattım oda bir dua okuyup karnımı okşadı iki hafta sonra hamile kaldım hemde bize son care tüp demişlerdi
kanda belli oluyor canım ama sen bilirsincanim da iki gün beli olmaski
keşke bursada öyle bir doktor olsa hepsi para tuzağı ümitumut tacirliği yapıyorBakin kizlar size birşey anlatayim benim abimin baldizi doktor asla ve asla bebisin olmaz dedi ve cok doktor gezdi butun doktorlar ayni seyi soyledi olmaz olmaz ve annemlerin evinin yaninda siradan bir hastane adi bile belki cok duyulmamiştir enfeksiyon icin doktora gitti belki fitil falan yazar dedi o doktor cocugun varmi diye soruyor oda benim cocugum olmuyor diyor kisa bir iki aylik bir ilac tedavisi ve kiz şimdi 8 aylik hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?