- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.321
Canım 850 okuman yeterliymiş kalan için.1000 Ya Muhyi alıyorum, Rabbim gönlüne göre versin inşaallah
Canım hoşgeldin aramızakızlar bende okumak istiyorum ne okucam napcam bana da bilgi verir misiniz ? şu aralar çok duaya ihtiyacım var 2 gün kaldı adetime bende hiç belirti yok
Canım okuyAnları düşeyim derken baktım dua bitmiş zatenYa muhyî canım açıklama yapmıştım geniş olarak önceki sayfada manası falan yazıyor tatlım
günaydın cnm ben yetişemedim işlerim vardı yeni arkadaşımız için 500 alıyorum]]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;;;;
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
10.000 YA MUHYİ CELLE CELALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR.
@damla22 arkadasimıza okuyoruz
LİSTEMİZ;
- @babyinlove .(aylin)...... 1.000
- @damla_22 ........................1.000
- @mutlu-umutlu ................850
- @yasmin5846 .....................500
- @papatyamm_3474.(ayşe)......
- @volhat .............. ........ .........1.050
- @gulbahcesi0618.(gülşen)........500
- @masculin .(ayşe).....................500
mavizm ......................... ............500 - @okulum ............ ..... ............500
SENGUL1976 ......................500 - @feyzanur_ecrin .(zeynep) .......500
Dendrobium .(esma)............500 - M M-L-G-M ..........................
happyangel01 .................. .........700 whitebal ................500+400 - @aybirgen.................................500
kalan : 0
* Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım Mazeretsiz 2 kısıden dua almayan arkadasımız siliniyor listeden!!!
* sayı alırken lütfen EN AZ 500 alalım dualar yetişmiyor.
Istanbulda misin canim?Hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim cuma hurmetune dualarimizi kabul etsin kucaklarımzı boş boynumuzu bükük koyması n inşallah. Ben yeni geldim katılmak isterim aranıza ne yapmaz ne çekecegiz. Arkadaşlar 4.5 yıllık evliyim sebebsiz infertiliteyim 3 aşılama yaptırdım tutmadı bir çok aşamadan geçtim. En son geçen ay tüp bebek yaptırdım malesef negatif.. çok Üzgünüm yorgunum ağlamaklıyim...ama Allah tan umidimi kesmedim. İnşallah Rabbim herkesin evine bebek kokusunu civiltisini nasip eder. Beni de eklermisiniz rica etsem
Canım 850 okuman yeterliymiş kalan için.
+150 senin duana ekleriz canım
Yok canım istanbul da değilim. Hiç bi sorun yok esimde de bende de ama bi türlü olmadı. 2011 yilindan beri ugraaiyorum Önce catlatma iğneleri ve klomenle başladım sonra 3 kez aşılama. Bi ara kendiliginden hamile kaldım geçen sene ama bebeğim beni bıraktı düşük yaptım 6 haftalikken.en son geçen ay tüp bebek yaptırdım ama negatifI
Istanbulda misin canim?
Sorunun ne hic tedavi oldun mu?
Hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim cuma hurmetune dualarimizi kabul etsin kucaklarımzı boş boynumuzu bükük koyması n inşallah. Ben yeni geldim katılmak isterim aranıza ne yapmaz ne çekecegiz. Arkadaşlar 4.5 yıllık evliyim sebebsiz infertiliteyim 3 aşılama yaptırdım tutmadı bir çok aşamadan geçtim. En son geçen ay tüp bebek yaptırdım malesef negatif.. çok Üzgünüm yorgunum ağlamaklıyim...ama Allah tan umidimi kesmedim. İnşallah Rabbim herkesin evine bebek kokusunu civiltisini nasip eder. Beni de eklermisiniz rica etsem
Amin canım Allah razı olsun isteyen herkesin yüzünü güldürsun RabbimRabbim cuma günü aşkına hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah gözyaşlarınız sevinç gözyaşlarına döner, .Rabbim büyüktür her halimizi görüyor.
Tabiki tatlım eklerim ıcınden gelerek dua eden herkese kapımı açıkHayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim cuma hurmetune dualarimizi kabul etsin kucaklarımzı boş boynumuzu bükük koyması n inşallah. Ben yeni geldim katılmak isterim aranıza ne yapmaz ne çekecegiz. Arkadaşlar 4.5 yıllık evliyim sebebsiz infertiliteyim 3 aşılama yaptırdım tutmadı bir çok aşamadan geçtim. En son geçen ay tüp bebek yaptırdım malesef negatif.. çok Üzgünüm yorgunum ağlamaklıyim...ama Allah tan umidimi kesmedim. İnşallah Rabbim herkesin evine bebek kokusunu civiltisini nasip eder. Beni de eklermisiniz rica etsem
Bı kez gök duasını okuyup sonra aldığın sayı kadar ya muhyı çekıp bı kez de ısmı azam soyluyorsunya se min
babyinlove
Belli bi sayida YA MUHYİ CELLE CELALÜHÜ
Olarak mi okuyacagim?
Gok duasi ve alltikini de mi ayni sayida okuyacagim. Katilmak istiyorum ama tam anlayamadim.
"Tesbih bittiğinde YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR"
Şart değil tatlım ıcınden nasıl gelirse:)Bir defa başladı duayı okuyup başladım sadece YA MUHyi mi diye YOKSA YA MUhyi CELLE CELLAHU diye mi çekelim tesbihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?