- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi babyinlove
- #1.301
Ya muhyi canım.Cnm ya vasi mi okuyoruz yoksa ya muhyi mi cvp verirmisiniz lütfen
Liste başa döndü duada değişti canım şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya muhyi canım.Cnm ya vasi mi okuyoruz yoksa ya muhyi mi cvp verirmisiniz lütfen
Canım ya muhyi okuyoruz artık.
Aminn canim Allah razi olsunCanim herkesin duasi gecsin diye ben de 500 aliyorum bu sefer damla_22 arkadasim Allah kabul etsin simdiden :)
Ya muhyî canım açıklama yapmıştım geniş olarak önceki sayfada manası falan yazıyor tatlımCnm ya vasi mi okuyoruz yoksa ya muhyi mi cvp verirmisiniz lütfen
Her gün günü olan kişiye herkes okuyor değil mi, tam anlayamadim, simdi okuycam diger sayfalari da.Tatlım tabiki çok isteriz aramızda olmanı önce bir kez gök duası okuyoruz sonra ya muhyî çekiyoruz ve en son bi kez ismi azami söyleyip bitiriyoruz canım
Evet canım aynen doğru anlamışsınHımm simdi anladim :) 500 tane de ben alabilir miyim Damla22 icin. Simdi tam olarak soyle mi 1 kez gök duasi okuycam 500 Ya Muhyi Celle Celaluhu sonra da Ya Rafiu Ya Kadirul Muktedir.