- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.261
günaydın cnm nasılsın
Canım allah razı olsun :)Bende babyinlove icin 50 tane okumak istiyorum, Insallah en kisa zamanda hepiniz bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz, mutlu yuvanizda yetistirirsiniz cocuklarinizi
Olur canım. Sayımız azaldı.Arkadaşlar ismi azami değiştirmek istiyorum kabul ederseniz ya muhyî ismi azami 10000 kez okunduğunda türlü iyilik rabbimden tecelli edermiş
Muhyî: can veren, hastaya şifa cansiza can veren, ölüyü dirilten demek
Dua ederken rahimlere can veren olarak dua ediliyormuş
Fikrinizi almak isterim ne derseniz ya vasi yerine ya muhyî dicez bekliyorum yorumlarınızı
tamam olurda senin için ya vasi başladık seninki bitincemi değiştiricezArkadaşlar ismi azami değiştirmek istiyorum kabul ederseniz ya muhyî ismi azami 10000 kez okunduğunda türlü iyilik rabbimden tecelli edermiş
Muhyî: can veren, hastaya şifa cansiza can veren, ölüyü dirilten demek
Dua ederken rahimlere can veren olarak dua ediliyormuş
Fikrinizi almak isterim ne derseniz ya vasi yerine ya muhyî dicez bekliyorum yorumlarınızı
Benim ki geçti önemli değil canım sıradaki arkadaştan öyle devam edelim inşallahtamam olurda senin için ya vasi başladık seninki bitincemi değiştiricez
Bazı arkadaşları silince kuzenler oldu tatlım çıktılar listeden ama haksızlık oluyordu biliyorsun işteOlur canım. Sayımız azaldı.
Ben Arkadaşları da davet ediyorum.
2 arkadaşımız duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları da silelim listeden.
Böylelikle daha dikkatli oluyor arkadaşlar canım. Herkese katılıyorlar mutlaka
Önce gök duası bi kez okuyoruz sonra 10.000 ya muhyî çekip son ismi azamla bititiyoruz canım günde 15 dakika ayırsan oluyor canımTam olarak ne okunacak en anlayamadim
Evet canım haksızlık olmasınBazı arkadaşları silince kuzenler oldu tatlım çıktılar listeden ama haksızlık oluyordu biliyorsun iştebenim dua bitince baştan düzen yaparım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?