- 20 Mart 2015
- 437
- 422
- 133
- 39
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #3.181
Allah razi olsun cnm rabbim tez zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin sana da icindeki hasret bitsin arkadasimesmacım, bebişlerin çoookkkk sağlıklı bi şekilde gelsinler inşallah güzel Allahım iyilikler versin canım. sürekli, 100 defa Allahümme ya Evvelü (cc) oku karnına üfle şekercim
Yok cnm klomen kullanmistim
Tuba için 300 alıyorum sağlıklı hayırlı evlatlar versin Rabbim
özgecan arkadaşımızın duasına yetişememişim, çok üzgünüm... Hakkını helal eder inşallah, kendisine özel dua edicem.
Avatar için 300 alıyorum, Allah kabul etsin.
Tatlım su profil resmine bi hamile avatarı koy artık yakışır :)Allah razi olsun cnm rabbim tez zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin sana da icindeki hasret bitsin arkadasim
bi kesinleşsin tatlım o zaman koyarım.Tatlım su profil resmine bi hamile avatarı koy artık yakışır :)
Amin canım inşallah tez vakitte bizde hamile oluruz hiç içine şüphe düşürme canım bak ne güzel iki kese görünmüş inşallah çifter çifter kalp atışlarıyla gönlün huzur bulurbi kesinleşsin tatlım o zaman koyarım.
rabbim sanada sizlerede nasip etsin inşallah o zaman anlayacaksınız beni.
sürekli endişeli oluyorsun yok kese yok embriyo yok kalp atışı böyle devam ediyor
Canim henuz bebekleri gormedik
Ikiz sanirim iki tane kese var 10 gune kadar beklicez bakalim
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
8.000 "EL VAHİD"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım.
tubatesbih tuba ARKADAŞIMIZA OKUYORUZ;;;
LİSTEMİZ;
KALAN:.................................1.500
babyinlove .(aylin)..................200 damla_22 .... ......................... mutlu-umutlu ...................... - @yasmin5846.(Yasemin).........300
- @papatyamm_3474.(ayşe)......300
gul333 ....................................350 mavizm ...................(((mazeretli))) GURBET KUSU .(ayşe) ...................300 SENGUL1976 . (Şengül).......500 ZEYNEP0682 .......................300 Dendrobium . (esma)............300 whitebal .(Rabia) ..................300 - @aybirgen.. ............................300
- Y yenibidunya ..........................300
gadriell ................................500 zeyneplivadi .........................200 tubatesbih .... ....................... ozgecan19 ... .........................300 avatar33 ... ............................300 whiterose00 .........................200 - C canasu .. ................................500
filiz2012 . ..............................300 - D Deborah26 .. .........................300
kitkat .(tugba..).....................100 demet1973 ............................350
Not=Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üstüste katılmayanlar listeden cikarilir..
......... LİSTEMİZKAPALIDIR.........QUOQUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?