- Konu Sahibi babyinlove
- #3.161
kendime 300 alıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avatar33 içinde 300 cnm kaçırmayım
Canim 500 ablamin nişani var yarin giremem belki avatar icinde 500
avatar için de 500 alıyorum adım canan onuda yazarsanız sıra yaklastı ismime göre niyet edilir inş.
kendime 300 alıyorum
Aaaaaa hani müjdeli haber canım nasıl bebisin inşallah inşallah rüyamdaki gibi hem pembe hem mavi olur hadi anlat merakla bekliyorum amaaaa.:)Arkadaslar avatar icin 500 aliyorum
Ozgecan arkadasim da hakkini helal etsin dun doktorla ugrastim ondan kacirdim ozurdilerim.
Canim henuz bebekleri gormedikAaaaaa hani müjdeli haber canım nasıl bebisin inşallah inşallah rüyamdaki gibi hem pembe hem mavi olur hadi anlat merakla bekliyorum amaaaa.:)
canım benım yaa rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin... yavrularının gül kokularını koklarsın inşallah. yuvana neşe canına can katan yavruların olsunArkadaslarim dualarinizda beni eksik etmeyin boyle birseyi istemeye belki hakkim yok ama benim icin de dua ederseniz esmanin bebekleri sagsalim olussun tutunsun diye cok mutlu olurum hakkinizi helal edin allah razi olsun
Ayyyy maşallah canım ya :))Canim henuz bebekleri gormedik
Ikiz sanirim iki tane kese var 10 gune kadar beklicez bakalim
esmacım, bebişlerin çoookkkk sağlıklı bi şekilde gelsinler inşallah güzel Allahım iyilikler versin canım. sürekli, 100 defa Allahümme ya Evvelü (cc) oku karnına üfle şekercimArkadaslarim dualarinizda beni eksik etmeyin boyle birseyi istemeye belki hakkim yok ama benim icin de dua ederseniz esmanin bebekleri sagsalim olussun tutunsun diye cok mutlu olurum hakkinizi helal edin allah razi olsun
Helal olsun canimözgecan arkadaşımızın duasına yetişememişim, çok üzgünüm... Hakkını helal eder inşallah, kendisine özel dua edicem.
Rabbim razi olsun sendencanım benım yaa rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin... yavrularının gül kokularını koklarsın inşallah. yuvana neşe canına can katan yavruların olsun