- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #2.981
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]"]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
8.000 "EL VAHİD"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım.
Dendrobium ARKADAŞIMIZA OKUYORUZ;;;
LİSTEMİZ;
KALAN:.....................................0
babyinlove .(aylin)..................200 damla_22 .... ..........................300 mutlu-umutlu ......................200 - @yasmin5846.(Yasemin).........300
- @papatyamm_3474.(ayşe)......350
gul333 ....................................350 mavizm ...................(((mazeretli))) GURBET KUSU .(ayşe) ....................300 SENGUL1976 . (Şengül).......500 ZEYNEP0682 .......................300 Dendrobium . (esma)............300 whitebal .(Rabia) ..................300 - @aybirgen.. .............................
- Y yenibidunya ..........................290
gadriell ..................................500 zeyneplivadi .........................300+30/ tubatesbih .... .........................300 ozgecan19 ... ..........................300 avatar33 ... ............................300 whiterose00 ..........................360 - C canasu .. ................................500
filiz2012 . ..............................300+200 - D Deborah26 .. .........................30/
kitkat .(tugba..).....................300 demet1973 ............................350
Not=Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üstüste katılmayanlar listeden cikarilir...
.... LİSTEMİZ KAPALIDIR....
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
8.000 "EL VAHİD"
LİSTEMİZ;
KALAN:.................................5.450/
babyinlove .(aylin)..................200 damla_22 .... .......................... mutlu-umutlu ...................... - @yasmin5846.(Yasemin).........300
- @papatyamm_3474.(ayşe)......
gul333 ....................................350 mavizm ...................(((mazeretli))) GURBET KUSU .(ayşe) .................... SENGUL1976 . (Şengül).......500 ZEYNEP0682 .......................300 Dendrobium . (esma)............300 whitebal .(Rabia) .................. - @aybirgen.. .............................
- Y yenibidunya ..........................300
gadriell .................................. zeyneplivadi ......................... tubatesbih .... ......................... ozgecan19 ... .......................... avatar33 ... ............................ whiterose00 .......................... - C canasu .. ................................
filiz2012 . .............................. - D Deborah26 .. .........................
kitkat .(tugba..).....................300 demet1973 ............................
Not=Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üstüste katılmayanlar listeden cikarilir...
......... LİSTEMİZ KAPALIDIR...
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
8.000 "EL VAHİD"
LİSTEMİZ;
KALAN:.................................5.450/
babyinlove .(aylin)..................200 damla_22 .... .......................... mutlu-umutlu ...................... - @yasmin5846.(Yasemin).........300
- @papatyamm_3474.(ayşe)......
gul333 ....................................350 mavizm ...................(((mazeretli))) GURBET KUSU .(ayşe) .................... SENGUL1976 . (Şengül).......500 ZEYNEP0682 .......................300 Dendrobium . (esma)............300 whitebal .(Rabia) .................. - @aybirgen.. .............................
- Y yenibidunya ..........................300
gadriell .................................. zeyneplivadi ......................... tubatesbih .... ......................... ozgecan19 ... .......................... avatar33 ... ............................ whiterose00 .......................... - C canasu .. ................................
filiz2012 . .............................. - D Deborah26 .. .........................
kitkat .(tugba..).....................300 demet1973 ............................
......... LİSTEMİZ KAPALIDIR...
Yenibidunya icin 300 okudum. Allah kabul etsin
500 aliyorum canim
yenibidünya için 350 okudum
YENIDUNYA ICIN 300 OKUDUM.
RABBIM HAYIRLISIYLA SEVINDIRSIN INSALLAH.
500 okudum. Rabbim kabul etsin dualarimizi
yenibidünya için 300 aldım
Yenibidunya için 300 aliyorum.
+200 daha aldım toplam 500 oldu. Allah kabul etsin...
Hayırlı cumalar Yenibidünya için 250 alıyorum,bugün dr a gittim Femera diye bi ilaç başlıyoruz yarın Allah dualarımızı kabul etsin benim içinde yenibidünya olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?