- 25 Ekim 2013
- 8.400
- 21.480
- 598
- 50
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #2.941
[/QUOTE][/QUOTE]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
8.000 "EL VAHİD"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım.
Dendrobium ARKADAŞIMIZA OKUYORUZ;;;
LİSTEMİZ;
KALAN:..................................5.800/
babyinlove .(aylin)..................200 damla_22 .... .......................... mutlu-umutlu ...................... - @yasmin5846.(Yasemin).........300
- @papatyamm_3474.(ayşe)......
gul333 .................................... mavizm ...................(((mazeretli))) GURBET KUSU .(ayşe) ....................300 SENGUL1976 . (Şengül).......500 ZEYNEP0682 ....................... Dendrobium . (esma)............300 whitebal .(Rabia) .................. - @aybirgen.. .............................
- Y yenibidunya ..........................
gadriell .................................. zeyneplivadi ......................... tubatesbih .... ......................... ozgecan19 ... ..........................300 avatar33 ... ............................ - @whiterose55..........................
- C canasu .. ................................
filiz2012 . .............................. - D Deborah26 .. .........................
kitkat .(tugba..).....................300 demet1973 ............................
Not=Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üstüste katılmayanlar listeden cikarilir...
......... LİSTEMİZ KAPALIDIR...
Aybirgen için 360 okudum
Aybirgen için 200 alıyorum
Aybirgen icin 350 aliyorum
aybirgen e 350 okudum
AYBİRGENE 300 ALIYORUM
Aybirgen için 300 aldım
aybirgen için 300 alıyorum. Fakat asıl ismi nedir
Okunuyor canım bana öyle demişlerdi bunlar her zaman okunabiliyormuşkızlar hastayken okunuyormu kimse cevap vermiyor?
okunuyormuş canımkızlar hastayken okunuyormu kimse cevap vermiyor?
boya tabi cnm ya değişiklik iyidirCanlar ben 14.30 kadar falan yokum madem bebişim gelmiyor ben bu saçı boyatirimmmmmmm 3 aydır ellemiyordum yetti artık aaaaaaaa
Aybirgen rumuzlu kişiye diye dua edersen sevinirim canımaybirgen için 300 alıyorum. Fakat asıl ismi nedir
BOYAT CNM BOYAT IYI GELIYOR INSANA .Canlar ben 14.30 kadar falan yokum madem bebişim gelmiyor ben bu saçı boyatirimmmmmmm 3 aydır ellemiyordum yetti artık aaaaaaaa
Super oldu valla kendime geldim oh değişik değişik bide kestirdim bellimdeydi saçım şimdi omuzda sapsarıydı şimdi koyu çikolata kahve bambaşka ben oldummmmmmm :)BOYAT CNM BOYAT IYI GELIYOR INSANA .
KESIM VE BOYA MUTHIS RAHATLATIR KADINLARI.
OH GULE GULE KULLAN YENI TARZINI CNM.Super oldu valla kendime geldim oh değişik değişik bide kestirdim bellimdeydi saçım şimdi omuzda sapsarıydı şimdi koyu çikolata kahve bambaşka ben oldummmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?