- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #2.761
Çok hastaydim giremedim bugun 2 kisi kacirmisimOnlara da dua ederim, masculin icin 300 aliyorum.
300 de ben aliyorum aysem icinn ..Rabbim o gurbet ellerinde evladini kucagina alip sevmeyi yanlizlihini evladiyla unutturmayi nasip etsin insallahhh
300 de ben aldim. Rabbim tez zamanda dalualarini kabul eder insallah
300 ayşecim icin Allah dileklerini kabul etsin
300 de ben alıyorum
Muscilin gunaydinn canım sıra sana gelmiş 400 okudum senin için Rabbim kabul etsin Ailene de bebeğin de tez zamanda kavustursun gurbet zor hele yurt dışı daha zor Rabbim Her türlü sana yardım etsin kolaylıklar versin oralarda inşallah canım benim buralardan taa oralara Öpücükler ve sevgilerimi yolluyorum sana buradaki göçmen kuşlarla günün güzel geçsin :*)
250 okudum.
Maşallah canım sana :) hepimizden çok okıyorsun500 daha aliyorum cnm arkadasim icin 500+500 oldu
kızlar bugun otobus yolculugu yaptım. sabahtan giremedim o nedenle. inşallah yetişirim duaya demiştim yetiştim ayşecim. abdestımı aldım oturdum. 300 okuyorum hemen şimdi. allah kabul etsin inşallah.damla_22 , mutlu-umutlu , @papatyamm_3474 , GURBET KUSU , avatar33
Canlar dua bitiyor, yetişin haydi :)
Sağol cnm helal et hakkini.Rabbim karnindaki minik meleğin hatrina benide sevindirir inşallah.500 daha aliyorum cnm arkadasim icin 500+500 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?