- 7 Eylül 2013
- 275
- 205
- 103
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #2.741
Gul için 200 alıyorum
Arkadasima 500 daha alayim listesi bitmedi
Yani benim ki 500+500 oldu cnm
[/QUOTE][/QUOTE]
Gul icin 600 daha okudum 300+600 oldu yani
Sanirim 400 kaliyo onu da ben aliyim da yeni arkadasa gecelim isterseniz arkadaslar Allah razi olsun hepinizden Rabbim cumlemizin gonlundeki muradini hayirlisiyla versin insallah
tatlım bak nette gördüm bol bol ananas ye bebeğin gelişimi ve tutunması için çok yararlıymışArkadasim icin simdilik 500 aldim
[/QUOTE]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
8.000 "EL VAHİD"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım.
@masculin ayşe ARKADAŞIMIZA OKUYORUZ...
LİSTEMİZ;
KALAN:....................................5.750
babyinlove .(aylin)...............200 damla_22 .... ........................... mutlu-umutlu ........................ ya se min .(Yasemin)........300 - @papatyamm_3474.(ayşe)......
gul333 ..................................... mavizm .......................(((mazeretli))) - @masculin.(ayşe) ....................
SENGUL1976 . (Şengül)........... ZEYNEP0682 .......................... Dendrobium . (esma)............300 whitebal .(Rabia) ........ ........300 - @aybirgen.. ..............................
- Y yenibidunya .. .......................
gadriell ..... .............................. zeyneplivadi .... ..................... tubatesbih .... ......................... ozgecan19 ... .......................... avatar33 ... ............................ - @whiterose55..........................
- C canasu .. ................................500
filiz2012 . ............................... - D Deborah26 .. ........................250
kitkat .(tugba..).....................300 demet1973 ............................
Not=Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üstüste katılmayanlar listeden cikarilir...
......... LİSTEMİZ KAPALIDIR.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?