- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
canım 700 de yetmiyo 24 kişiye kişi başı 782 düşüyoCanım yeni kuralımız en az 700 alıyoruzokulum
Geçmiş olsun canım adet olunca bende sürünürdüm çikolata kistlerim yüzünden çok şükür artık yok :-(ben yine adet oldum, karın ağrısından sürünürken nete giremeyebilirim, okumayada gücüm olmaz
hb canım iyi olmaya çalışıyorum genetik testlerimde kanımda pıhtılaşma çıktı canım çok sıkkın hemde 2 ayrı homozigot 1 de heterozigot çıktı tedaviye başlayacağım buay allahın iziniyle aşılama için canım sen nasılsınhoşgeldin canım nasılsın
bende iyim cnm sğl niye canını sıkıyosun en azından sorunun ne olduğunu öğrenmişiniz ona göre tedavi uygulanır sıkma canınıhb canım iyi olmaya çalışıyorum genetik testlerimde kanımda pıhtılaşma çıktı canım çok sıkkın hemde 2 ayrı homozigot 1 de heterozigot çıktı tedaviye başlayacağım buay allahın iziniyle aşılama için canım sen nasılsın
CNM SIKMA CANINI KENDINDE HAMIS KALABILIYORDUN SEN.PIHTILASMANIN TEDAVISI VAR EN AZINDAN.HEMEN KONTROLLERE BASLANINCA IGNE VERIYORLAR GEBELIK BOYUNCA KULLANIYORSUN. IINSALLAH BU SEFER SIKICA TUTUNUR BEBEGIN SANA.hb canım iyi olmaya çalışıyorum genetik testlerimde kanımda pıhtılaşma çıktı canım çok sıkkın hemde 2 ayrı homozigot 1 de heterozigot çıktı tedaviye başlayacağım buay allahın iziniyle aşılama için canım sen nasılsın
canım çok geçmiş olsun ... Arkadaşımız için dua alıcak misin bitmek üzerehb canım iyi olmaya çalışıyorum genetik testlerimde kanımda pıhtılaşma çıktı canım çok sıkkın hemde 2 ayrı homozigot 1 de heterozigot çıktı tedaviye başlayacağım buay allahın iziniyle aşılama için canım sen nasılsın
Aynı fikirdeyim en azından bi iğne çözecek sorununu hiç üzülme gerçekten canımCNM SIKMA CANINI KENDINDE HAMIS KALABILIYORDUN SEN.PIHTILASMANIN TEDAVISI VAR EN AZINDAN.HEMEN KONTROLLERE BASLANINCA IGNE VERIYORLAR GEBELIK BOYUNCA KULLANIYORSUN. IINSALLAH BU SEFER SIKICA TUTUNUR BEBEGIN SANA.
liste bitti tatlım"]"]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA :[/B]
“Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla. Allah büyüklerin en büyüğüdür Allah'a olan hamdimizçoktur Sabah akşam herantesbihimizAllah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR.
@agustos72 arkadaşımıza okuyoruz
SIRALAMA:
KALAN: 0
babyinlove ... aylin..................1000 agustos72 .........................700 damla_22 ............................1000 mutlu-umutlu ......................750 - @gulucukgs (betül şule)...........219+1000+1950
- @yasmin5846.......................... 800
- @papatyamm_3474 ...................1000
asabirella ..............................800 - @mira26 ..............................
duacicegi ............................. - Z z_ipek (yasemin)..................700
hiye ..............................1000+500+500+800 - @gulbahcesi0618 .................
GURBET KUSU ..........................750 esmerm91 ..........................1000 crazy3527 ..........................1000 mavizm ............................... okulum ............................500 sualp27 ............................. SENGUL1976 ...................... sevimli_090 .......................... - @ysbam ..................................2000
- @feyzanur_ecrin .....zeynep......800
- K Kevser86 .............................
Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım Mazeretsiz olarak 3 kısıden dua almayan arkadasımızı çıkarıyoruz listeden!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?