- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi babyinlove
-
Ben ikibin alıyım bide bisey.sorcaktim
canlar isimleri yazmadınız ama isimle okunan dua daha iyi olur insallah agustos 72 isim ne cnm
800 alıyım bende
1000 ekle canim
700 alıyorum yeni arkadaş için
800 de bana yazın ..
750 de ben alayım
1.000 eklyn
ben katılamam mesala.. cok zor oluyo benim içinKızlar haftasonu okuyacakmiyiz? Malum haftasonu herkes nette aktif olamıyor.
bana 1000 adt yazın kızlarGÖK KAPILARINI AÇAN DUA :
“Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla. Allah büyüklerin en büyüğüdür Allah'a olan hamdimizçoktur Sabah akşam herantesbihimizAllah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR.
@agustos72 arkadaşımıza okuyoruz
SIRALAMA:
KALAN:7950
babyinlove ... aylin..................1000 agustos72 .........................700 damla_22 ............................1000 mutlu-umutlu ......................750 - @gulucukgs (betül şule)...........219
- @yasmin5846.......................... 800
- @papatyamm_3474 ...................
asabirella ..............................800 - @mira26 ..............................
duacicegi ............................. - Z z_ipek (yasemin)..................700
hiye ..............................1000 gul333 ................. - @masculin ..........................
esmerm91 .......................... crazy3527 ..........................1000 mavizm ............................... okulum ............................ - @tweety23 .............................
SENGUL1976 ...................... sevimli_090 .......................... - @ysbam ..................................2000
- @feyzanur_ecrin .....zeynep......800
- K Kevser86 .............................
Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım Mazeretsiz olarak 3 kısıden dua almayan arkadasımızı çıkarıyoruz listeden!!!
GÖK KAPILARINI AÇAN DUA :bana 1000 adt yazın kızlar
+500 eklyn
Allah razı olsun canım çok sağolKızlar ben geldim geçmi başladınız listeye daha bir kişiye okunmuşta
İyi Fazla kimseyi kaçırmamışım
babyinlove canım sana yetişememişim
Kusura bakMa hakkını Helal et
Sana ayrıca dua ettim
10 ayetel kürsi
10 fatiha Suresi
100 el mucib
100 ya latif
100 ya vasi
100 la ilahe illallah okudum senin için
Çünkü dua okuyamadım sana
Hakkını Helal Et canim
Rabbim gönlüne göre evlatlar nasip etsin ins sana
Sıradaki arkadaş @ağustos72 için 800 aldım
Allah kabul etsin
Canım ne.kadar cabuk.ilerlerse duamız.okadar çok dua okunur hafta sonu okumucaz desek bence hafta sonuna denk gelen arkadasın kalbi kırılır hakkına girmiş oluruzKızlar haftasonu okuyacakmiyiz? Malum haftasonu herkes nette aktif olamıyor.
Tabiki canım herkrsin duasına ihtiyacımız var ismini yazalım bildirisini sen yaparsınKatılmak isteyen bir arkadaşım var ebru onunda listeye alırmısın daha katılmadı ama katılmak istiyor listeye yazın duayı okur ben burdan size yazarım olurmu
Diğer topık lerde haftasonu okuyamayan siteye giremeyen oluyordu. Haftasonunda kime denk gelirse pazartesi ondan devam ediyordu.yinede nasıl istersenizUOTE]
Canım ne.kadar cabuk.ilerlerse duamız.okadar çok dua okunur hafta sonu okumucaz desek bence hafta sonuna denk gelen arkadasın kalbi kırılır hakkına girmiş oluruz
GÖK KAPILARINI AÇAN DUA :500 de ben aliyim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?