Bebiş istiyorum ama doktor hiç birşey yapmadı :(

Tamam normal tahliller bunlar ama sadece bunlar değil gebeliğe engel olabilecek ihtimaller
1) beslenme düzeni hamur işi şeker abırcubu üreme hücrelerinin kalitesini etkiliyor
2) demir eksikliği, d vitamini eksikliği gibi öineral vitamin eksiklikleri , tiroit hormonu değerleri üreme faaliyetlerini etkiler
3 ) rahim şekli tıkanıklığı kalınlığı iç yapısı gebe kalmayı etkiler
4) yumurta kalitesi yumurtanın çatlamaması yeterli büyüklüğe ulaşamaması gebe kalmayı engeller
5 ) erkekte sperm sayısının azlığı gebe kalma ihtimalini düşürür
6) erkekte sperm morfolojisi, sperm hareketliliği, sperm anomalisi dna hasarı hızı bunlar normalin dışındaysa gebe kalmayı çoook etkiler
7) erkekte varikosel damar tıkanıklığı varsa canlı hücre çıkışını etkiler sıcak spermleri öldürür
8) erkekte enfeksiyon ateşli hastalık geçmişi şeker gibi durumlar varsa etkiler
9) erkekte genetik mikrodelesyon gen dağılımı etkiler
10) herşey normal çıkar ama nasip

Fotoğraf atmayı beceremedim yazıyorum
TSH 1.98
E2 58.93
FSH 7.54
LH 6.24
PROLAKTİN 13.16
TOTAL TESTOSTERON 0.23
INSULİN 7.17
DHEA-S 193.84
Ayrıca bu tahliller mensturasyon döngüsünğn hangi aralığında yapıldıysa o zamana göre değerlendirmek gerekir. Adetliyken yada normal zamanda verdiğin değerler farklıdır. Tek başına bakarak yorumlamak doğru değil. Doktorlar biliyordur

Adetimin 2. Günü yaptırdım hatta 3. Güne yakın tam ortası

Herkesin düşüncesi farklı saygı duyuyorum ama daha ilerde daha büyük bir Hasret çekmek istemiyorum
Neden hasret duyasın öyle kendini şartlandırma. Dua et tevekkül et , hayırlısıysa hayırlı zamanda nasip et Allahım de. Eğer o zaman olmuyorsa ya hayırlı değildir yada vakti gelmemiştir.

18 yaş cok erken drlar zaten 20 li yaşları bekleyin diolar.Dr 1 sene dolunca tedaviyi 35 yaş üstüne tavsiye ediyorlar.35 yaş altı 2 sene doğal olarak deneyecekler kan tahlili ve ultrason o yüzden yeterli gelmiştir. Sabret ve aklina fazla takma ne olur.

Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor hep aklımda stres yapıyorum

Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor hep aklımda stres yapıyorum
Bir de şunu düşün tedavi olmak kolay bir süreç değil aldığın ilaçlar hormonlar stresi . Ki tedavi olduğunda bile garantisi yok bu işin , bol dua et sabret. Allah sabredenlerle birliktedir.. mükafatı vardır elbet.

Kesinlikle doktorunuzu değiştirin bende sizinle ayni durumdayim bende 2 yıllık evliyim benimde ne tedaviler sonrasında bi turlu olmadi ama ben bi suru tedavi denedim doktorlarla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…