Bebiş istiyorum ama doktor hiç birşey yapmadı :(

Arada bi tezatlık var, öyle anlatınca insan sanıyo ki epey olsun yaşın :) erken olduğu için doktorun da tedavi gereği duymadı demek ki.

Sonuçta ben 2 yıla yakındır istiyorum ve olmuyo yaşım küçük de olsa ilgilenmesi gerekmez mi

Abaooou 19 mu kız daha sen kendin bebişsin.. yaşın çok genç hiç bu konuları düşünme ya Çocuk yerştirmek bu devirde çok emek istiyor, ahlaken olsun eğitimi olsun Sorumluluğu çok büyük daha çok gençsin hayatta istediklerini yap, gez, eğlen, kendini ölç yeni şeyler öğren insanın düşünceleri 22 den sonra çok değişiyor 30 dan sonra ayrı bir değişiyor. Mutlu olduğun şeyler değişiyor. bu yüzden çok düşünüp stress yapma Vakti zamanında olur .

Nasıl bekleyeceksin dedi anlamadım bir yılı geçince tedavi yöntemlerine başlıyorlar.. Sadece siz değil ayrıca eşinizin de kontrol edilmesi lazım sprem testi diyorlar ona bakılmalı bence.. Sizi de aynı şeklde incelemesş lazımdı bir dünya testş var bunların mesela rahim filmi çekilen kadınlar ardından hamile kaldıklarını söylüyorlar.. Tabi bizler doktor değiliz ama sizin doktorunuz da saçmalık yapmış sanki.. Doktorunuz değiştirmelisiniz..

Sonuçta ben 2 yıla yakındır istiyorum ve olmuyo yaşım küçük de olsa ilgilenmesi gerekmez mi
İşte yaş ne kadar gençse o kadar olması kolaydır onların gözünde. Daha önce hormon testi vermişsin, onları da görmüştür sistemden, eşin sperm testi vermiş yani sonrası klomen filan zaten ama yaşın genç yani bu tedaviler yumurta kalitesi için.

Aaaa şimdi okudum sen daha 19 yaşındaymışsın bence bebek düşünme şuan okulunu bitirdin mi?? 17 yaşında evlenmişsin lise ne oldu?? Eğer bitmediyse hemen açıköğretimden başla bitir okulunu boşver şimdi çocuğu.. Sonra belki üniversite okursun kendini geliştirmiş belki güzel bir meslek sahibi donanımlı bir anne olmak istemez misin??benim sana tavsiyem bu olacaktır tabi sen bilirsin ama okul önemli...

Gerçekten istiyorsanda ben kendimi gerçekleştirdim bu hayatta tek istedğim anne olmak diyosan tercih senin. Ama çok küçük olduğun için doktorun seni tedaviye yönlendirmemesi normal. Çünkü yaş problemin yol evli çiftlere 3 yıldan önce devlet bile tedavi sürecini başlatmıyor. Ablacım sen hiç düşünme bunları Eşinle zaman geçir birlikte farklı deneyimler yaşayın gezin bol boş, gençlik tekrar gelmiyor.

Açıktan devam ediyorum bitmek üzere üniversite de düşünüyorum ama bebek de istiyorum çok çok istiyorum

Hepsini biliyorum inanın bana 30 yaşında bı hanım nasılsa öyle birisiyim ben yasitlarimdan cok farklıyım

Eşimle bebiş olduğu zaman da gezebilirim farklı şeyler yapabiliriz bebegimlee birlikte büyümek zaman geçirmek istiyorum

Fsh yaşına göre biraz yüksek, testesteron düşük. Sen henüz ergenliktesin ergenliğin bitene kadar iniş çıkışlar olabilir çok normal. Doktor o yüzden pek düşmemiş üzerine, İlaç kullanma. Profsaracoglu.com adresine bu değerli yaşını evli olduğunu yaz onlar sana kür tavsiyesinde bulunurlar. Onları kullan inşallah çocukta olur. Daha küçüksün kafaya takarsan değerlerin dengesizleşir.
Fotoğraf atmayı beceremedim yazıyorum
TSH 1.98
E2 58.93
FSH 7.54
LH 6.24
PROLAKTİN 13.16
TOTAL TESTOSTERON 0.23
INSULİN 7.17
DHEA-S 193.84

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…