Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya daha yaşın kaç başın kaç neyine stres oluyorsun sen . Git gez dolaş kocanla rahat rahat takıl bu zamanlarını ararsın bebek gelince
Kocam 30 yasında ve bence tam zmani onemli olan istemek hevesli olmak bence. Birde isteyipde hamile kalamamak nasıl bir pskiloji oluşturuyo insanda haberin varmi ? Eger yoksa inan istemezsin yerimde olmayı :/

Cunki kocamin sperm sayisi 0 cikti
Cnm ben 24 yaş cevabına hitaben yazdım detayını bilemem 24 yaşa tüp bebek öneren doktoru duyunca yazdım ve buradaki herkes gebe kalmayı çok istiyor ve kalamıyoruz ki burada desteğiz birbirimize. Allah şifa versin en hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.

Amin canim.Sen kac yasindasin problem ne ?

30 cnm inşallah hemencecik gebe kalırım diye bekliyorum her ay pıhtılaşma var gebeliğe engel değil ama gebeliği sürdürebilmeye ve doğurmaya engel. Riskli gebelik olacak olursa
Rabbim yardimcın olsun insallah hersey gönlunce olur

30 cnm inşallah hemencecik gebe kalırım diye bekliyorum her ay pıhtılaşma var gebeliğe engel değil ama gebeliği sürdürebilmeye ve doğurmaya engel. Riskli gebelik olacak olursa
Ah kuzum benimde pıhtılsama var hamile kalırsam benimde risklinolacak dikkat etmemiz gerecek ödüm patlıyor hamile kalıpta yine düşük olacak diye hep dua ediyorum allahım saglıklı bir bebek nasip et diye. Çünkü o süreç çok zor.

Ben daha yeni katildim araniza 2 gunum asilama yaptirdim.insallah hepimizin yuzu guler
Hosgeldin canm burda kafan daglır ve bilgi sahibi olursun bana iyi geliyor burası bazen kendi kendime yazıyorum içimi döküyorum içim rahtalıyr bzen o tek sorun bende degil bir sürü insan var cocgu olmayan dyrm motive ediyrm öyle kendimi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim bos bırakmasın kucaklarımızı

Canm senin yasın dah cok genc
Eşin için keçiboynuzu kürü yaptın mı.
Proxeed plus kullandınız mı?

Bata son 6 kaldı kızlar ? Heyecan dolu bekleyiş . İpneden sonraki 11. Günüm
Var mı benim gibi sayan ?
Var mı benim gibi tarihlerde olan ?

Ayyyhhh zamanda geçmiyoooooooo. Adet olup hemen dr a gitmek istiyorum. Niye bilmiyorum.Bu ay daha heyecanlıyım. KAfama çok takıyorum ümitleniyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba

Ayyyhhh zamanda geçmiyoooooooo. Adet olup hemen dr a gitmek istiyorum. Niye bilmiyorum.Bu ay daha heyecanlıyım. KAfama çok takıyorum ümitleniyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba
Canım seni. İki gün kaldı dimi adetine bişey kalmamıs bi bakmıssjn belki hamilesin stres yapma işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…